Smarta kontorsmoduler

Kontorsmoduler kan komma väl till hands om man vill bygga ett nytt eller temporärt kontor. När man talar om kontorsmoduler tänker man kanske främst på byggarbetsplatser där kontorsmoduler byggs upp. Numera finns även snygga och smarta kontorsmoduler för andra verksamheter.

Köpa kontorsmoduler

Är ert företag på jakt efter en kontorsmodul? Jag här själv genom företaget jag jobbar på spanat in olika typer av kontorsmoduler då detta varit på tapeten kring ett av våra projekt. Jag tänker därför att jag här nedan listar återförsäljare av kontorsmoduler som jag fastnat för i jakten på den perfekta kontorsmodulen!


Bodborsen.se – Bodbörsen är störst i landet när det kommer till att förfina och renovera begagnade bodar och moduler från 10–1000 kvm. Med 20 års erfarenhet garanterar de hög kvalité och säkerhet i leverans. De hjälper till med allt från projektstart till färdig produkt.

Pamil.se – Sedan 1963 har Pamil varit verksam på marknaden för kontorsmoduler då de från start tillverkade och sålde moduler avsedda för byggbranschen. I dag specialiserar de sig på kontor, skolor och personalutrymmen med hög kvalité och tilltalande interiör och exteriör.

Indus.se –Indus mål är att varje modul ska hålla länge och vara trivsam att vistas i. Därför är de noga med att se till att deras kontorsmoduler erbjuder en bra inne- och utemiljö med genomtänkta materialval och hög finish.


Kontorsmoduler – Pris

Kostnaden för en kontorsmodul varierar kraftigt och är beroende av flera olika aspekter såsom materialval och storlek.

Man brukar räkna med att de mest simpla typer av kontorsmoduler kostar från ca 45 000 kronor till mer avancerade kontorsmoduler som istället kostar hundratusentals kronor