Uncategorized

Smarta kontorsmoduler

I samarbete med Indus

Hej kära ni!

Fortfarande så ekar det lite tomt här inne med allt som just nu händer i livet men jag måste säga att jag saknar er & bloggandet! Planerar och hoppas på att snart vara tillbaka igen, kanske inte varje dag som tidigare men iallafall till en början några uppdateringar i veckan. Jag hoppas iallafall att allt är bra med er, att ni håller er friska och mår bra.

Som ni nog vet vid det här laget är en stor dröm jag har att i framtiden starta eget, det är något jag drömt om länge nu och något jag hoppas på att kunna förverkliga i framtiden. Jag tycker därför det är väldigt intressant och lärorikt att läsa allt jag kommer över inom allt från starta företag till mer praktiska lösningar så som plats för kontor. 

Tidigare kan jag nog säga att jag kopplat moduler till något som inte är allt för positivt efter att det i grundskolan smälldes upp en inte allt för trevlig modul som tillfälligt ersatte klassrummen, men jag har nu helt fått tänka om och tycker numera att det är en perfekt lösning, framförallt när man vänder sig till Indus!

Indus erbjuder nämligen kontorsmoduler där du inte behöver tänka bort bekvämlighet utan får en behovsanpassad miljö med tekniska finesser.  Deras kontorsmodeller är ljusa, har mycket utrymme, hög takhöjd med modern ventilation och där man även kan komplettera med komfortkyla. Indus erbjuder även ett stort utbud av tillval så att du får ut allt du önskar av ditt kontor. 

Ett annat stort plus är Indus miljötänk, jag ser väldigt positivt på att de strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan där de bland annat använder sig av välisolerade moduler med låg energiförbrukning som är byggda av svenskt trä. Du kan även välja att komplettera med en solkrafts anläggning. 

Hos Indus hyr du bara den yta du behöver och de lägger även stor vikt vid att vara flexibla då behov ju kan ändras. De erbjuder därför bland annat flyttbara mellanväggar vilket innebär att planlösningen kan anpassas och flyttas efter behov. 

Förutom kontorsmoduler hyr de även ut byggbodar, mobila paviljonger och moduler till skola och förskola. Kika in på deras hemsida och/eller ta kontakt med Indus för att veta mer och investera i ett smart val.

Ta hand om er & ha en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: