Köpa Modulhus

Hej vänner!
Modulhus blir allt vanligare, men det finns idag många som faktiskt inte vet vad detta är. Vet ni? Jag tänkte gå in djupare på området och prata om de vanligaste frågorna kring just modulhus. Hoppas ni finner inspiration och kunskap från detta inlägg!

Vad är ett modulhus?

Ett modulhus, också kallad modulbyggnad är ett hus byggt av en eller flera olika moduler. Husen kan sedan användas som bostäder, skolor eller kontor.


Vad kostar modulhus?

Det är väldigt olika vad modulhus kostar. Prislistan beror på hur stor modellen är samt hur utrustat huset är. Som kund får du alltid en färdig offert från företaget innan bygget ska starta.


Fördelar med modulhus

 • Du får ett färdigt hus dit du vill
 • Du slipper kostnader med arkitekter, snickare, målare etcetera
 • Du får allt i ett
 • Fast pris
 • Du behöver inte engagera dig i bygget

Nackdelar med modulhus

 • Begränsade valmöjligheter
 • Kan bli likformighet i husen
 • Utformningen på huset kan vara bestämd utifrån din tomtstorlek

Vad ingår i byggsats till modulhus?

 • Färdiga väggsektioner
 • Fönster
 • Undertak
 • Underlagsgolv
 • Isolering
 • Elektricitet
 • Vatten- och avloppssystem

Modulhus i Stockholm

I hjärtat av Sverige, Stockholm, ser vi en växande trend av modulhus som svar på stadens bostadsbehov. Dessa moderna, hållbara och snabbt uppförda bostäder passar perfekt in i stadslandskapet och erbjuder en innovativ lösning för urbaniseringen – en smidig lösning för dig som vill bo och jobba i Stockholm.

Bromma

I Bromma, med sin blandning av traditionella villor och moderna bostäder, blir modulhus alltmer populära. De erbjuder en snabb och kostnadseffektiv lösning för de som vill bo och jobba i Bromma med nära till staden men ändå ha en känsla av ett fristående hem.

Kista

Känd som Sveriges Silicon Valley, är det populärt att bo och jobba i Kista, vilket gör stadsdelen till ett perfekt område för modulhus. Med många unga professionella och teknikentusiaster som söker efter hållbara bostadslösningar, erbjuder modulhus en modern och flexibel lösning.

Vasastan

I det historiska Vasastan, där traditionella stenhus dominerar, erbjuder modulhus en kontrast med sin moderna design och effektivitet. De passar perfekt för de som vill bo i Vasastan och som söker en bostad med en touch av modernitet i ett traditionellt område.

Södermalm

Södermalm, med sin bohemiska atmosfär och kreativa själ, är den perfekta platsen för modulhus. Dessa bostäder kompletterar områdets unika karaktär och erbjuder en ny, innovativ bostadslösning för den som vill bo på Södermalm.

Östermalm

I det exklusiva Östermalm ser vi hur modulhus kan anpassas för att passa in i mer lyxiga omgivningar. Med skräddarsydda finishar och högkvalitativa material, kan dessa hus erbjuda en lyxig bostadslösning som är både snabb och hållbar. Hur skulle du vilja bo på Östermalm?

Solna

Nära Stockholm, i Solna, erbjuder modulhus en lösning för de som vill ha närhet till staden men ändå bo i ett lugnare område. Med sina gröna parker och rekreationsområden, kan man bo och jobba i Solna och få det bästa av båda världar.

Kungsholmen

På Kungsholmen, omgiven av vatten, blir modulhus en del av landskapet. Dessa hus erbjuder fantastiska vyer och en modern bostadslösning för de som vill bo på Kungsholmen centralt men ändå ha en känsla av natur.

Norrmalm

I det pulserande Norrmalm, där stadslivet aldrig stannar, blir modulhus en oas av lugn. De erbjuder en snabb och effektiv bostadslösning för de som vill vara mitt i händelsernas centrum. Är du sugen på att bo på Norrmalm?

Sundbyberg

Sundbyberg, en av Stockholms snabbast växande förorter, ser en ökning av modulhus som svar på det växande bostadsbehovet. Med sin kombination av stadsliv och gröna områden, är Sundbyberg perfekt för modulhus. Det finns ett växande antal arbetsplatser och bostäder för dig som vill jobba eller bo i Sundbyberg.