Uncategorized

Flyttstädning

I samarbete med Städgiganten

Hej fina ni!

Kan knappt förstå att det redan gått 10 månader sedan vi flyttade in här, vi har alltså snart bott här i ett helt år vilket känns helt sjukt. Undrar verkligen vart tiden tagit vägen! 

Är så glad att efter vi i många år tänkt på flytt äntligen tog steget och flyttade från vår gamla lägenhet, även om de ju är en process med själva flytten. Vi hade turen att få hjälp med flyttningen från de vi hyr av men städningen behövde vi fixa på egen hand, de skulle renovera lägenheten efter oss så var inte jätteviktigt att allt var noggrant men det skulle ändå vara städat och fint.

Innan vi visste om att städningen i vårt fall inte var så viktig var vi helt inne på att anlita flyttstäd då det redan är ett så stort projekt med packning och allt kring flytt skulle vi då kunna få en hel del avlastning genom att själva inte lägga den energin och tiden som faktiskt krävs när man städar vid flytt.
Har tidigare flyttstädat och det är ju verkligen ett stort projekt! I efterhand hade jag även anlitat flyttstädning i vårt fall också, det är det verkligen så värt.

Även om det som sagt inte för oss krävdes att det var väldigt noggrant så la jag ändå så mycket tid och energi på städningen och hade inte orkat med det om de skulle vara så bra som det ju ska vara efter allt jobb med flytten. Kan ärligt talat säga att jag faktiskt underskattade hur mycket jobb det skulle bli och hade som sagt gärna anlitat flyttfirma ändå, det är verkligen både ett väldigt energikrävande och tungt jobb att utföra. Dessutom riskerar man ju att bli betalningsskyldig om det inte görs rätt.

Därför skulle jag i alla fall välja att anlita hjälp med flyttstädningen och kan varmt rekommendera Städgiganten om ni bor i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna eller Västerås och behöver Flyttstädning! Då slipper du det tunga jobbet med städningen och kan istället fokusera på allt annat som kommer med en flytt. Städgiganten lämnar inget åt slumpen och genomför flyttstädningen enligt en utarbetad plan vilket känns väldigt tryggt, dessutom erbjuder de extra tillägg så som exempelvis bortforsling av lösa saker som ska slängas vilket verkligen är guld värt! Förutom flyttstädning erbjuder de även andra typer av städning för både privatpersoner och företag som ni kan läsa mer om på deras hemsida.

Bild från när jag städade vår gamla lägenhet, här hade det varit toppen att få hjälp av Städgiganten både med städningen och bortforslandet av saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: