Flyttstädning – Tips inför flytt

Är det dags för flyttstäd? Vi ger dig olika tips för flyttstädning, och visar vad du bör tänka på när du anlitar en städfirma för flyttstädning. Ta del av våra flyttstäd-tips som underlättar flytten!

Vad innebär flyttstädning?

Flyttstädning är den obligatoriska städningen som ska ske då du flyttar ut ur din bostad. Det finns otroligt många saker du bör tänka på när du ska genomgå en flytt. Det kan lätt bli en stress och saker och ting kan glömmas bort. Genom att låta en bra städfirma ta hand om din flyttstädning, får du en mindre sak att tänka på.

Vad ingår i en flyttstädning?

När det kommer till flyttstädning så erbjuder olika städbolag olika typer av tjänster. Det finns dock vanligtvis standardavtal som oftast liknar vid varandra, oberoende av vilket städbolag det är som erbjudet flyttstädningen. Sådana standardavtal för flyttstädning brukar innehålla:

  • Dammsugning och våttorkning
  • Fönsterputs
  • Avtorkning i garderober och skåp
  • Rengöring av spis och ugn
  • Avfrostning
  • Rengöring av badrum
  • Rensa golvbrunnar
  • Städa av balkong eller uteplats

Tips på städfirmor för flyttstädning

Har du en flytt inplanerad och är i behov av flyttstädning? Här nedan tipsar vi om populära städbolag runt om i Sverige som erbjuder flyttstädning:

Flyttstädning Stockholm

Renthusstockholm.se
Ett litet familjeägt städbolag i Stockholm med över 10 års erfarenhet av flyttstädning och andra städtjänster. Ett städbolag som alltid spelar med öppna kort och inte tar några dolda avgifter. Av denna städfirma kan du förvänta dig ett noggrant utfört arbete av lösningsorienterade medarbetare.

Stadenergi.se
Ett innovativt städbolag som utför tjänster inom städ och fastighetsskötsel i Stockholm med omnejd. Med närmare 15 000 flyttstädning i bagaget vet Städenergi vad de gör. Vill du ta reda på vad priset för en flyttstädning skulle bli kan du skicka in en offertförfrågan direkt på deras hemsida.

Dsfm.se
DS Facility Management är ett bolag som erbjuder bland annat flyttstädning i Stockholm för er som söker engagemang och känsla för helheten. Här får du proffsigt flyttstäd av en välkänd aktör runt om i Sverige. DSFM utgår från en omfattande checklista, så förvänta dig ett uppstyrt flyttstäd i Stockholm.


Flyttstädning Göteborg

Sverigeco.se
Sverige & Co är städbolaget i Göteborg som hjälper dig med din flyttstädning. De är medvetna om att det är mycket att tänka på när man ska flytta – därför tillåter de sina kunder att koppla av medan de tar han om flyttstädningen på ett effektivt sätt. Sverige & Co lämnar alltid garantier på utförd flyttstädning.

Flyttstädning Malmö

Stadcompaniet.se
Städcompaniet erbjuder hushållsnära tjänster, bland annat flyttstädning, i Malmö med omnejd. De arbetar med att hjälpa sina kunder att hitta optimala lösningar, anpassade efter kundens behov och önskemål. Söker du efter en pålitlig städpartner som ska flyttstäda i Malmö behöver du inte leta längre.