Flyttstädning – Tips inför flytt

Är det dags för flyttstädning? Vi kommer här nedan ge tips och inspiration på vad flyttstädning är, och vad du bör tänka på när du anlitar en städfirma för flyttstädning. Hoppas ni får med er en hel del kunskap tills vidare.

Vad är flyttstädning?

Flyttstädning är den obligatoriska städningen som ska ske då du flyttar ut ur din bostad. Det finns otroligt många saker du bör tänka på när du ska genomgå en flytt. Det kan lätt bli en stress och saker och ting kan glömmas bort. Genom att låta en bra städfirma ta hand om din flyttstädning, får du en mindre sak att tänka på.

Vad ingår i flyttstädning?

När det kommer till flyttstädning så erbjuder olika städbolag olika typer av tjänster. Det finns dock vanligtvis standardavtal som oftast liknar vid varandra, oberoende av vilket städbolag det är som erbjudet flyttstädningen. Sådana standardavtal för flyttstädning brukar innehålla:

  • Dammsugning och våttorkning
  • Fönsterputs
  • Avtorkning i garderober och skåp
  • Rengöring av spis och ugn
  • Avfrostning
  • Rengöring av badrum
  • Rensa golvbrunnar
  • Städa av balkong eller uteplats

Tips på städfirmor för flyttstädning

Har du en flytt inplanerad och är i behov av flyttstädning? Här nedan tipsar vi om populära städbolag runt om i Sverige som erbjuder flyttstädning:

Flyttstädning Stockholm

Renthusstockholm.se
Ett litet familjeägt städbolag i Stockholm med över 10 års erfarenhet av flyttstädning och andra städtjänster. Ett städbolag som alltid spelar med öppna kort och inte tar några dolda avgifter.

Stadenergi.se
Ett innovativt städbolag som utför tjänster inom städ och fastighetsskötsel i Stockholm med omnejd. Med närmare 15 000 flyttstädning i bagaget vet Städenergi vad de gör.

Dsfm.se
DS Facility Management är ett bolag som erbjuder bland annat flyttstädning i Stockholm för er som söker engagemang och känsla för helheten. Här får du proffsigt flyttstäd!


Flyttstädning Göteborg

Sverigeco.se
Sverige & Co är städbolaget i Göteborg som hjälper dig med din flyttstädning. De är medvetna om att det är mycket att tänka på när man ska flytta – Därför tillåter de sina kunder att koppla av medan de tar han om flyttstädningen på ett effektivt sätt.

Flyttstädning Malmö

Stadcompaniet.se
Städcompaniet erbjuder hushållsnära tjänster, bland annat flyttstädning, i Malmö med omnejd. De arbetar med att hjälpa sina kunder att hitta optimala lösningar, anpassade efter kundens behov och önskemål.