Inredning,  Inredningsartiklar

Skapa ett mysigt hem

Hej kära ni!

Hösten börjar sakta men säkert smyga sig på och medans de blir mörkare & kyligare ute är vi många som vill mysa upp hemmet lite extra. Byta ut de ljusa mot de mörka och skapa det hemtrevligt & mysigt att sitta inomhus under de alla kalla mörka dagarna. Så idag tänkte jag tipsa om hur man får till de där murriga mörka hemmet!

Bild: Interiorbylindawallgren

Textilier

Genom att byta ut textilier kan man snabbt gå från ett avskalat hem till ett varmt och mysigt. Investera i vackra mysiga textilier så som fluffiga mattor, vackra fårskinn, sammetsgardiner med fint fall, mjuka filtar och mysiga kuddar. Använd dig gärna av varma mörka färger så som

Några Favoriter

Bild: Interior.Tess

Belysning

Hösten är verkligen den perfekta tiden för tända ljus & ljusslingor, de skapar den där extra touchen och är så mysigt när man sitter uppkrupen med en kopp te i soffan. Men glöm inte själva grundbelysningen som faktiskt är väldigt viktig för rummets känsla. Satsa på flera olika lampor med mjuk belysning i varje rum för att få ett mer välkomnande hem.

Några Favoriter

Bild: Interiorbyvanessa

Måla Om

Färg är verkligen något som kan förändra ett helt rum & genom att använda dig av mörkare väggar istället för vita kan du direkt skapa ett varmare och mysigare rum. Känner du att de är ett allt för stort projekt går de lika bra att måla om en vägg i rummet.

Bild: Interiorbyela (Jag)

Sittpuffar

Inte bara är sittpuffar ett perfekt sätt att få in färg & stil i ett rum utan det är även ett mysigt element som är väldigt praktiskt. Satsa på en mjuk sittpuff i sammet för en lyxig känsla och en plats att slänga upp benen på efter en lång dag.

Några Favoriter

En kommentar

  • Madde

    Så glad att se att allt inte bara är vitt. Lite mörkare färger ger betydligt mer värme i ett rum Har alltid tyckte bättre om det, men det får aldrig gå över och bli mörkt bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: