Skapa ett mysigt hem

Hemligheten att skapa ett mysigt hem ligger enligt mig först och främst i valet av belysning och värme i hemmet. I detta inlägg kommer jag lista olika typer av belysningar och värmepunkter att använda där hemma för att skapa den ultimata myskänslan!

Öppen spis

Först på listan över en belysningskälla som skapar den ultimata myskänslan är den öppna spisen. Har ni möjlighet att skaffa er en öppen spis så gör det direkt! Den öppna spisen sprider både en känsla av hemtrevlighet och värme – fantastiskt, inte minst under vinterhalvåret.

Ljuslyktor

Ös på med fina ljuslyktor där hemma. Dessa fungerar som öppna spisar i miniformat där det även är möjligt att flytta dessa och placera på platser runt om i hemmet för att skapa en mysigare känsla. Med ljuslyktor kan du definitivt skapa ett mysigt hem.

Ljusslingor

När jag tänker på ljusslingor tänker jag på julen vilket för mig är den absolut mysigaste och bästa högtiden. Ljusslingor sätter en ljusglimt i vardagen och kan även dessa placeras ut lite här och var för att skapa ett mysigt hem och en mer välkomnande känsla. Funkar lika bra inomhus som utomhus om du frågar mig!