Inredningsartiklar

Budgetinredning – Inred ditt hem på budget

Hej fina ni!

Det behöver inte vara dyrt att inreda ditt drömhem, med dessa 5 enkla tips hittar nya sätt att tänka för att inreda hemmet på en liten budget. 

Jag hade för någon dag sedan en omröstning på Instagram vilket inlägg som ni helst skulle vilja läsa om. Med 70% vann  ”Budgetinredning” och idag är det dags för inlägget.

Vill du vara med & önska framtida inlägg får ni gärna spana in min Instagram Interiorbyela, du finner den genom att klicka här

Hacks

Genom hacks kan du spara mycket pengar och det är dessutom väldigt roligt! Lär dig hur du målar om möbler & väggar, byt knoppar och inhandla dekorplast, tyg och sprayfärg. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Med lite färg, knoppar & möbelben förändrar du snabbt din byrå

Jämför Priser

Genom att jämföra priser på det du vill köpa kan du spara mycket pengar. Kanske finns den där snygga lampan billigare på någon e-handel? Eller kanske finns det en liknande som är billigare? Handla inte på impuls utan planera alla inköp och leta efter billigare priser & variationer för att komma så billigt som möjligt undan. 

Textilier

Det finns ett stort utbud av snygga textiler som håller riktigt låga priser. Fynda mattor, kuddfodral & gardiner på lågprisvaruhus så som Rusta, Dollarstore & Jysk. Textilier tillför mycket till hemmet & är lätt att byta ut utan att det kostar mycket.

Snygga textilier behöver inte vara dyra

En neutral & hållbar bas

Genom att köpa hållbara och neutrala möbler behöver du inte köpa nytt så ofta utan kan skapa stora variationer med små medel. Istället för att köpa en knallrosa soffa som du kanske tillslut tröttnar på satsa på en i neutral färg och piffa upp med billiga kuddar i den färgen. 

Håll utkik på marketplace

Vill du förändra ditt hem men känner att du inte vill lägga pengar på dyr inredning och/eller möbler? Håll utkik på marketplace! Det är många som säljer både helt nya saker & saker i mycket fint skick fast väldigt billigt. Men det gäller att vara snabb då det oftast är först till kvarn som gäller. 

Fyndat lampa + skärm på marketplace

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: