Tips på mjällschampo

Lider du av mjäll i ditt hår? Oroa dig inte! Det finns en lösning som heter schampo.

Schampo mot mjäll

Om du har drabbats av mjäll så är den bästa och mest effektiva lösningen att använda dig av mjällschampo för att få bort mjäll i håret. Här nedan tipsar vi om våra favoriter när det kommer till mjällschampo.

Fungoral Schampo

Fungoral Schampo är namnet på allas läppar som pratar mjällschampo. Med flera utmärkelser som ”bäst-i-test”-vinnare, från bland annat produktexperter.se, står Fungoral Schampo som en överlägsen segrare i de flesta aspekter. Vill du bli av med ditt mjäll på ett effektivt sätt till bästa pris? Välj Fungoral Schampo som du hittar på bland annat apotekhjartat.se.


Head & Shoulders

Head & Shoulders schampo har blivit något av en standard i människors hem. Head & Shoulders fungerar som en perfekt 2-in-1-schampo som både är skonsamt mot ditt hår samtidigt som det motverkar mjäll. Letar du efter ett vardagsschampo till en billig peng som dessutom håller mjäll borta? Då ska du välja Head & Shoulders som du kan hitta bland annat på apotea.se.


Cutrin Bio+ Active

Ytterligare ett schampo som riktare sig främst åt människor som har besvär utav mjäll. Cutrin Bio+ Active är ett otroligt effektivt mjällschampo som avlägsnar och motverkar mjäll samtidigt som det är skonsamt mot din hårbotten. Cutrin Bio+ Active finns att köpa på lyko.se.