Uncategorized

Kosttillskott till bra priser

I samarbete med Topformula

Hej kära ni!

Tänk att vi redan är i mitten på april, är det bara jag som undrar vart tiden egentligen tagit vägen? Känns skönt att vädret äntligen börjat vända och vi äntligen får lite solljus och värme vilket verkligen kan behövas i dessa speciella och jobbiga tider.

Men med våren kommer också behovet för mig att få min psoriasis mer under kontroll, får nämligen värre skov under vintern med kyla, kall luft och bristen av solljus. Troligtvis har jag även psoriasis artrit vilket betyder att jag också har ont i lederna vilket även det blir värre under vintern. 

För att få bukt på min psoriasis har jag märkt att kombination av smörjning och kosttillskott förbättrar min psoriasis och ledbesvär markant så det är något jag som vanligt kommer fortsätta med.

Men förutom att kosttillskott och hälsokost hjälper min psoriasis så gör det även så mycket mer. Jag har tidigare haft näringsbrist och har sedan dess varit noggrannare med att ta kosttillskott så jag får i mig det jag behöver.

Använder exempelvis Magnesium som är bra för b.l.a sömnen (har enorma sömnproblem), minska oro i benen och huvudvärk. Kommer även testa på Omega 3 inom en snar framtid då forskning visar på att det är bra vid ADHD. Jag hoppas på att i framtiden lära mig ännu mer om kosttillskott och börja anpassa det ännu bättre efter mina behov. 

Idag tänkte jag ta och tipsa om Topformula som är de billigaste på marknaden inom just kosttillskott. Förutom riktigt bra priser så har topformula också ett stort utbud av svensktillverkade produkter vilket är något jag ser väldigt positivt på då det bidrar till en bättre miljö. De har även supersnabba leveranser vilket är toppen!

Så är du på jakt efter närproducerat kosttillskott till låga priser rekommenderar jag varmt att du också borde spana in hos Topformula!

Tips på några av alla bra produkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: