Vardag

Vunnit behandling för 18.000kr! – En uppdatering

Hej fina ni!

Jag hoppas allt är bra med er & att ni hittills fått en bra helg❤️

Är nu påväg och träffa min mamma för att ta en fika och kolla lite på stan, vi kollade lite igår men hann knappt då vi var på event hos Ribelle på kvällen!

De hade en stor tävling där man kunde vinna ett fillerspaket värde 18.000 och gissa vem som vann? Jag!

De var många som deltog & de drog en lapp från en skål direkt på plats.
Förstod ingenting när de tog upp lappen och läste ”Interiorbyela” Blev så chockad! Gick fram och blev gratulerad sen pratade vi lite om hur vi ska lägga upp det. De kommer kontakta mig på Måndag så ska vi bestämma en tid, jag hoppas det blir 10/12 så min mamma kan följa med som support. Kunde verkligen inte förstå att jag vunnit och kommer nog knappt göra det tills jag är på plats haha.

Har jättelänge velat göra mina läppar då min överläpp är tunn, men även näsa & haka har jag velat fixa då min profil ser så hård ut. Klarar ärligt talat inte av att se mig själv i profil & mår inte bra över det. Men nu ska jag få göra det hos Sveriges duktigaste som dessutom är Läkare, Dr Iman!

De kommer dokumentera allt på deras Instagram så ni får jättegärna följa det där.
Jag har aldrig gjort fillers tidigare så är väldigt nervös men samtidigt så glad! Jag tänker att det ju inte heller är något bestående.

Vill inte uppmuntra till något utan detta gör helt för mig själv, för att jag ska må bra och för att unna mig något jag velat så länge.

Igår flyttade förresten Leoni, känns så tomt hemma nu men hans ägare är helt fantastiskt och vi kommer hålla kontakten. Fick igår uppdatering på att allt gått bra & att han somnat i timmar i hennes famn. Fina Leoni!

Tänkte också vida er lite nya köp men funderar på att göra en video Haul, skulle ni vilja se det?

Fick också ett stort paket igår så kommer snart ett samarbete som jag är så stolt över❤️

Såhär blev det med nya mattan, är så nöjd!

7 kommentarer

 • Pärla

  Fint det blev med mattan! Hoppas du hittar något fint idag. Men wow vilken drömvinst, stort grattis!! Tycker man ska ändra om man vill och kan själv.
  Förstår att det känns lite tomt hemma nu då.

 • Amanda

  Men vad roligt med lite samarbete ska bli intressant och se vad det är för någåt skönt att hon mår bra hos dom nya ägarna ❤️ grattis till vinsten ska bli kul att se. Resultatet på dina läppar

 • ullie

  Har inte haft samarbete med saker men poster kunde man ju hoppas på

  Men grattis åh va skoj ❣️
  Hoppas dagen på stan blev mysig
  Ja vill ju ändå nye ha snö o halt m vi bor på ett berg mer så Jo det ligger kvar här för det är minus grader
  Kramar fina o fin söndag ❣️❣️

 • Lexochlogan

  Men å vad kul att du vann, man blir ju så glad för vinst när man tävlar, lite obeskrivlig lycka. Aldrig testat fillers men många är ju nöjda. Jag blev så glad på förra eventet jag var däremot där vi fick tabdblekning på salong, måste ta och boka in det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: