Vardag

Vi har beställt matta!

Hej fina ni!

Känns så konstigt att inte posta varje dag, ber om ursäkt för det men energin vill fortfarande inte infinna sig.

Igår var jag & min man äntligen iväg till Marieberg för att kolla på matta!
Vi tog bussen ut, åt lite mat och promenerade sedan bort till butiken. Fastnade direkt för en matta, en sådan min mamma har men blev avskräckt av priset. Vi gick sedan igenom alla mattor i hela butiken men fastnade bara för den första, J gillade en med mönster men kvalitén var så dålig & vi både kände att det är bättre med en helfärgad.

Ringde iallafall till min mamma för smakråd & fick en tidig julklapp, mattan jag först fastnat för! Min fina älskade mamma❤️

Det är en ryamatta som är helt otroligt mjuk, den skiftar i färg och är verkligen så fin! Fanns 4 färger: rosa, vit, grå & mörkgrå nästan svart men var helt såld på den rosa.

Bild från min mamma, det är alltså en sådan matta vi nu beställt.

Drömmattan

Mattan går också att tvätta vilket är toppen då vi ju har katter, är mycket i vardagsrummet samt gillar att äta framför Tvn.
Kunde verkligen inte vara mer nöjd, detta är verkligen drömmattan! 

Känns så skönt att snart ha hela mattprocessen klar, var så otroligt besviken över förra mattan & inte förens jag fick veta mina rättigheter & stod på mig kunde jag reklamera den.

Den storleken vi behöver, 200×290 fanns bara som beställningsvara & den har vi nu beställt! Leverans skulle vara en vecka & jag gav dom mitt nummer så de skulle ringa mig nästa Torsdag eller Fredag,

Helgen

Trodde jag skulle få mitt paket från Nelly då det dröjt med leveransen, jag beställde i Måndags och paketet skulle komma efter 3-5 dagar.
Hade verkligen behövt kläderna i helgen men de verkar tyvärr komma tidigast på måndag, tar och fixar med en Haul så fort jag får paketet.

Snart ska jag ta och köra storstädning då min bror kommer imorgon, så glad att få träffa honom! Han bor ju 3 timmar bort & jobbar så mycket att vi inte ses så ofta som vi önskar, saknar verkligen att ha honom nära. 

Önskar er alla en superfin helg! 

Safiah & Leoni bjuder på riktig Fredagskänsla! Finns inget bättre än golvvärme tycker dom. Tänk att de redan är 11 veckor, kommer sakna dom så när de flyttar nästa helg❤️

12 kommentarer

 • Karolineee

  Vad kul att ni köpt en matta, ska bli kul att se den fram över. Älskar själv mattor och skulle också behöva investera en ny till teve rummet.. Men en sak i taget haha. Mattan var ju super fin!! Kram ❤️

 • Mina

  Skönt att du hittat drömmattan. Den är verkligen snygg och riktigt läckert att den skiftar lite i färg.

  Förstår verkligen att du kommer sakna kattungarna, de är så söta ❤

 • Sanna

  Men åh grattis till att ni hittat drömmattan, så fin den var! Tråkigt med ditt paket ifrån Nelly. Så var det sist jag beställde från dem med.. skulle på kalas och hade beställt en klänning men den blev sen så fick inte klänningen till kalaset

 • Lillan Kind

  Så roligt att du hittade din drömmatta, och att ni fick den i julklapp av din mamma! Den är jättefin, och jag tycker så mycket om den rosa färgen Jag har haft en soffgrupp i den färgen, och den skiftade också sådär.
  Så surt att dina kläder inte kom till helgen. Det är så typiskt när man behöver det man beställde!
  Småkissarna kan få flytta hem till mig!❤️
  Ha en fin helg vännen! Kram!

 • TwinMom.se

  Men så fin den är! Perfekt när man får något man verkligen vill ha, så uppskattat ju!
  Jag har själv registrerad kennel i SKK, samt stuteri i liten skala och Smådjursuppfödning så jag vet exakt hur jobbigt det är när de små ska flytta!

 • Lexochlogan

  En riktigt fin matta gör sån skillnad, vi har varit utan någon i storarummet ett tag och det vart så fult, har något liknade i grått som också är så att den ändrar färg. Verkligen supernöjd med den

 • Lillemor Grönblad

  Åh det är sju så skönt när man verklikgen fastnar för det man söker efter. OCh vilken underbar mamma du har som gav dig den 🙂 Ibland är det lite tråkigt att man måste vänta för man vill ju ha allt med sig hem på en gång ju 🙁 I allafall är jag sån hihi. Men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för länge…..
  Trevlig helg :)O

 • Amanda

  Tycker det var en jättefin matta ni köpte man vet när man har köpt rätt matta när det känns i hela kroppen. Era kattungar är så söta

 • Amanda

  Vad kul att du hittade en matta du värkligen gillar ❤️ tycker det är så tråkigt när man väntar på ett paket och sedan att det dröjer ska bli kul att se vad du köpt härligt att umgås med sina syskon i bland ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: