Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs Sämsta

Veckans bästa är nog att jag tagit och bokat en tid hos Ribelle! Sämsta är energilösheten och den dåliga sömnen. 

Veckans Mående

Har varit en tuff vecka där ångesten tyvärr varit påtaglig, känner stress med skolan och tycker det är svårt att få ihop planering och struktur. Jag har som ni kanske vet ADHD vilket gör att det aldrig funkat bra för mig i skolan men tänkte iallafall ta och prata med mina lärare om det finns någon hjälp att få så jag faktiskt kommer igång och fixar det här, är så orolig för att misslyckas igen.

Veckans Köp

Verkligen svårt att välja då jag är så nöjd med allt från den lilla shoppingen jag gjorde så jag får helt enkelt säga allt denna vecka. 

Veckans Planer

Plugga, plugga och plugga lite till. Men har ju också tid hos Ribelle på Torsdag och på Lördag ska jag och mamma troligtvis åka iväg till Rusta och jag ska hjälpa henne att fixa i ordning garderoben. Förhoppningsvis får jag också mitt paket ifrån cocopanda också, skulle ni vilja se en haul när det kommer?

Veckans Bloggtankar

Känner fortfarande att jag inte har orken till att uppdatera varje dag eller lägga så mycket fokus på bloggen men tycker det är så kul att skriva ihop ett inlägg då jag har ork och tid, det bästa är ju helt klart att kommunicera med er! 

Veckan Wanties

Jag har fått en idé om att jag skulle vilja hitta ett par snygga gardiner i antingen beige eller grå så det ska jag kolla efter under veckan men tänkte också spana in rusta då vi fortfarande inte hittat en matta att ha till hallen, uteplatsen eller köket. 

Bilder som verkligen inspirerar mig just nu, har fastnat mycket för både beige och grått men även naturmaterial vilket är något jag inte varit inne på tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: