Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs Sämsta

Veckans bästa är att behandlingen gått så bra, jag är verkligen jättenöjd! Svullnaden & blåmärken är helt borta & de riktiga resultatet syns nu, det är helt klart något jag planerar att göra om. Sämsta är att jag blivit sjuk & är så otroligt trött.

Veckans Köp

Det enda jag köpt denna veckan är en monsterea så den blir veckans köp. Men fick idag också hem en kalender/almanacka som jag kommer berätta mer om framöver & där ni kommer få möjligheten att vinna en egen!

Framsidan har jag designat i Photoshop & baksidan är en bild på Milan som kattunge❤️

Veckans Planer

Imorgon ska jag & min man till mamma för att fira jul & umgås, på torsdag kommer min pappa, låtsasmamma & bror hit men annars är det inget direkt planerat. 

Veckans Mest lästa inlägg

Har inte skrivit så mycket denna vecka men inlägget ”Få ett längre & friskare hår” där jag delar med mig av några tips är det mest lästa. 

Veckans Tips

Ta till vara på dig & dina nära❤️

Veckans Bloggtankar

Återigen en vecka med oaktivitet, så tråkigt att behöva skriva det men jag känner mig fortfarande väldigt nere. Jag önskar verkligen att blogglusten kom tillbaka & jag kan starta igång igen som vanligt både här och på instagram. 

Veckan Wanties

Ny skor, mjukis och en fin kappa! Har i princip bara min Nike skor så skulle behöva ha ett par att byta med & ett par boots. Sen har mina mjukisbyxor har gått sönder så där skulle jag verkligen behöva köpa ett par nya, en kappa önskar jag mig då jag bara har en som är väldigt sliten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: