Veckans Lista

Veckans Lista

Veckans Bästa vs Sämsta

Bästa är att jag kom in på distansutbildningen & självklart att jag vann tävlingen hos Ribelle och äntligen ska få göra fillers! Sämsta är ångesten & tröttheten som jag haft denna vecka.

Veckans Köp

Verkligen så svårt! Shoppat lite under black friday & är jättenöjd med allt, tänkte visa er i en Haul under veckan.

Veckans Planer

Först och främst ska jag prata med Ribelle angående behandlingen, vad vi ska göra och när. Är säker på att jag vill lägga i läpparna men tror också näsa & haka. Ska också ta mig in till stan för att köpa en växt, fota inför samarbete och förhoppningsvis få igång bloggandet igen.

Veckans Mest lästa inlägg

Har varit så oaktiv denna vecka tyvärr så inte blivit så många eller så bra inlägg som jag vill men veckans mest lästa är ”Vunnit behandling för 18.000 – En uppdatering” där jag berättar om vinsten & visar nya mattan.

Veckans Tips

Skriv ner listor på vad du behöver köpa så slipper du impulsköp & ånger.

Veckans Bloggtankar

Har varit så oaktiv nu & har inte alls publicerat många inlägg under veckan & de jag publicerat har inte hållit den kvalité jag önskar. Satsar på en bättre vecka nu! 

Veckan Wanties

Jag vill verkligen byta ut min garderob då jag har mycket som inte passar eller känns som mig. Kommer inte gå på en gång då ekonomin inte finns där men har börjat lite smått, kommer sälja och skänka bort de jag inte ska behålla. Först på att köpa listan står toppar, accessoarer, tröjor & skor. 

12 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: