Beauty,  Vardag

Vårkänslor & Resultatet efter behandlingen

Hej kära ni, hoppas allt är fint med er! 

Redan måndag idag och äntligen lite finare väder, solen har skinit och fåglarna kvittrar, oj vad jag längtar till riktig vår nu! Var ute på en liten promenad förut tillsammans med Milan vilket vi båda tyckte var så skönt, ser fram emot att kunna ta långa skogspromenader med katterna igen!

Idag har jag tänkt ta och fixa lite hemma och storstäda, är så skönt när det är gjort! Håller tummarna för att orken finns där snart. Har annars varit en relativt lugn helg, umgicks hela Lördagen med min mamma och åkte till Mariberg vilket var så mysigt. Hittade en superfin topp från Veromoda som ni ser här nedanför men fyndade också en ny badrumsmatta, halsband, örhängen och ett hårband samt två jättefina muggar.

Har verkligen fastnat för puffärmar, så snyggt och gör mycket på en annars basic topp. Halsbandet är köpt ifrån Ur och Penn för 29kr, toppen kostade 159kr på Veromoda och mobilskalet är köpt på Åhléns outlet för 139kr istället för 299kr.

Resultatet

Idag är det 4 dagar sedan jag gjorde mina läppar och jag tänkte att jag skulle visa hur det blev då några av er velat se. Svullnaden har nu gått ner och jag är verkligen så nöjd! La inte så mycket denna gång utan byggde bara upp volymen lite men är ändå en så stor skillnad från hur mina läppar såg ut innan fillers. Själva behandlingen gick bra, jag är mycket spruträdd och har en jättelåg smärttröskel men kopplade in hörlurarna och lyssnade på en podcast. Sen är min behandlare så himla duktig och får en att känna sig trygg vilket också gör så mycket.  

Det gjorde självklart ont men gick att stå ut med och resultatet gör det ju verkligen så värt smärtan! Jag brukade alltid overlina mina läppar tidigare (måla de större än vad de var) vilket gör det svårt att hitta rättvisa förebilder därav den dåliga kvaliten på före bilden. 

Innan fillers:

Före jag gjorde fillers

Efter första gången:

Bilden till vänster är tagen någon vecka efter första behandlingen och bilden till höger är tagen för drygt 1,5 vecka sedan. Här kan man se att läpparna tappat en del av volymen från behandlingen.

Andra behandlingen:

Dagen efter jag gjorde andra behandlingen alltså i Fredags, här syns de att de då var svullna.
Efter andra behandlingen, bilden är tagen precis nu och man ser hur svullnaden nu lagt sig. Är dock lite svårt när man bara fotar läppar då det lätt ser större ut på bild Haha.

Före/Efter

På första bilden är mina naturliga läppar och andra bilden är från nu alltså efter andra behandlingen. Här kan man verkligen se vilken skillnad det är

I förra inlägget pratade jag om läppstiftet jag beställt och att jag inte var säker på om färgen passar mig men jag har ändrat mig!

Såg helt annorlunda ut efter jag sminkat mig och använt läppenna och färgen är verkligen superfin. Läppstiftet är också väldigt krämigt och återfuktande vilket är ett stort plus då jag har så torra läppar.

Måste verkligen slå ett slag för färgen från refectocil också! Har inte använt den sedan skolan utan kört på färg från depend då och då men denna är verkligen 100 gånger bättre. Färgade både ögonfransar & ögonbryn svarta och det blev verkligen en sån skillnad! Färgen tar från grunden och täcker alla hår vilket är toppen, med färgen från depend tyckte jag inte färgen blev så tydlig och var svårt att få alla fransar färgade. Men tänkte ta och prata lite mer om mina åsikter kring produkterna i ett inlägg framöver!

Nu tänkte jag strax ta och sätta igång med städningen så jag får det gjort och även sätta mig för att plugga lite. Jag Önskar er en riktigt fin Måndagskväll och en bra vecka❤️

Här ser man bättre hur det ser ut i jämförelse med ansiktet, är dock något svullna på bilden som togs i Lördags. Känner mig iallafall väldigt nöjd med den här storleken! Försökt få till så bra bilder jag kan då jag lovat att dela med mig av hela behandlingen och resultatet, har dock tyvärr fortfarande inte fått de riktiga före/efter bilderna så har försökt lösa det genom bilder jag tagit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: