Vardag

Uppdatering – Vad händer?

Hej fina ni!

Som jag saknar er ska ni veta❤️ Denna vecka har varit otrolig tung för mig, kommer inte gå in på varför men har mått väldigt dåligt.

Känns iallafall som det börjar vända nu och speciellt då jag igår hade intervju och blev intagen till en skola på distans! Efter att inte haft inkomst och sysselsättning på år känns det som jag äntligen hittat något som jag kan klara av. 

Hämtade även ut mattan men har förutom det & intervjun inte hänt mycket denna vecka förutom massa återhämtning. 

Fick iallafall hem ett paket med lite basic kläder från Lager157, Beställde när de hade stor rea & allt gick på 100kr! Fick också hem en gratis Glossybox, beställt foundation samt jacka & tröja som jag fått i present.

Så det kanske ser ut som jag stor shoppat haha men det har jag alltså inte gjort, har betalt 100kr bara.

Glossyboxen var gratis, foundation hade jag presentkort på och tröjan & jackan fick jag i present.

Idag måste jag färga håret & storstäda hela huset vilket jag inte orkat göra tidigare pga mitt mående. Imorgon kommer de och hämtar Leoni, känns tungt då man fäst sig vid honom. Men är så glad över att vi hittat ett så bra hem och kommer hålla kontakten! Safiah flyttade i Söndags och har det super hos nya familjen. 

Jag hoppas allt är fint med er❤️

Ser värre ut här hemma nu än på bilden men ville bjuda på en vardagsbild. Tror många kan känna igen sig i att det är stökigt hemma, energin finns inte alltid där till att hålla det städat hela tiden.

5 kommentarer

 • Amanda

  Jag har den fundeshen och gillar den massa skönt att du är på betrings vägen och att du har hittat någåt du klarar av kul med paket från lager 157 dom har så mycket fint där ❤️

 • yasmine mamma till dennis och angelina

  så tråkigt att du mått dåligt hoppas det vänder nu och så kul att du kom in på skolan, vad ska du läsa?.
  Älskar mattan du har – så himla fin.
  Känner igen det där med att inte hinna städa när man är dålig. har en sjuk lill tjej nu så vart vaken 4 nätter i rad och man orkar verkligen inte.
  Kram till dig

 • Sanna

  Så rätt – den där energin till städning är ofta borta! Härligt att mattan är på plats & så bra det blev 🙂 kul att kunna få hem lite nya saker när man inte mår så bra! Stor kram till dig

 • Therese Carlsson

  Va bra att du mår bättre mattan va väldigt fin .. va härligt att du kom in på distans och ska börja plugga, grattis … va skönt det kommer kännas när du får in lite pengar ..
  Ha en fortsatt mysig torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: