Vardag

Uppdatering – Julbox, resultat & Sjuk

Hej fina ni!

Jag är tyvärr fortfarande inte frisk därav oaktiviteten här.
Halsen känner jag går åt rätt håll men är ganska säker på att jag också har bihåleinflammation. Skulle egentligen åkt och gjort synundersökning idag för att köpa nya glasögon, mina gamla har jag haft i 10 års tid men kände mig tyvärr för dålig för att orka åka iväg. 

Har en del att fixa här hemma som inte blivit gjort pga att jag ju är sjuk, skulle verkligen behöva både städa och tvätta. Hoppas på att få lite ork till att fixa det senare idag! 

Julboxen

I Måndags fick jag äntligen hem Glossyboxs limited edition julbox så tänkte att jag skulle ta och visa vad den innehöll! Allt var full size vilket jag tycker är toppen.

Ciaté London’s Wonderwand Eyeliner Pencil, Schwarzkopf Osis+, Skin & Co Roma Truffle Therapy Face Toner, The body shop Drops of Gold Lustre Finish Creator, Ardell Fashion lash 110, Mádara Re:gene Volume Rebuild Lifting Mask & Masq+ rejuvenating & moisture

Är verkligen jättenöjd med denna boxen! Allt kommer komma till användning förutom eventuellt lösögonfransarna då jag inte alls tycker att det passar mig. Har använt ansiktsmasken från Masq+ en gång tidigare & tyckte mycket om den, ska också bli spännande att testa den från Mádara.

Har hunnit använda Face tonern & drops of gold och tycker verkligen riktigt mycket om dom! Även eyelinerpennan har jag testat men känner mig inte helt hundra på vad jag tycker om den.

Skulle ni vilja läsa en recension när jag hunnit använda allt?

Behandlingen

Känns superbra med behandlingen nu, blåmärkena har nästan helt försvunnit och svullnaden har gått ner helt vilket är så skönt. Är så nöjd med resultatet! Kände mig först väldigt smal i ansiktet men det har lagt sig nu, är idag 8 dagar sedan jag gjorde det och går nu att helt se resultatet. Upplever ändå att det är en ganska stor skillnad från tidigare vilket känns super! Lägger några nya bilder här nedanför så ni kan se skillnaden. 

Något missvisande bild till vänster då jag ”putade” och målat overlinat lite, på bilden till höger är jag avslappnad i ansiktet,

7 kommentarer

 • Hannas krypin

  Vad tråkigt att du fortfarande känner dig dålig och inte orkar det du föresatt dig att göra. Jag hoppas att du snart är frisk. Så kul att se vad du fått i din box, vill väldigt gärna läsa recensioner sen för att se vad du tyckte. 🙂

 • Lillan Kind

  Men så tråkigt att du är sjuk! Halsont och bihåleinflammation samtidigt låter verkligen inte kul. Jag har haft mycket bekymmer med bihålorna hela hösten, och är fortfarande inte helt bra. Tyvärr blir ju saker lite eftersatta när man är dålig, men eftersom jag personligen inte är road av tvätt och städning får jag en ursäkt att slippa ett tag
  Så många bra saker det var i boxen (förutom möjligen lösögonfransarna då). Skriv gärna en recension sen
  Ha en fortsatt bra vecka vännen! Kram!

 • Amanda

  Hoppas du snart blir frisk så att du slipper vara sjuk. Vad bra att du är nöjd efter behandlingen det ser jättefint ut❤️Krya på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: