Uncategorized

Trygghet med företagarna

I samarbete med Företagarna

Hej mina vänner!

En stor dröm jag har är att en dag starta ett eget företag inom inredning. Det jag tänker mig är en homestyling-verksamhet där jag alltså erbjuder inredningskonsultation både på plats och över internet. Till det tänker jag mig en inredningsbutik som erbjuder billiga men fina detaljer till hemmet.

Är nu inne på att läsa allt jag kommer över för att känna mig trygg till framtiden och känna att jag har den kunskap som behövs. En organisation som kommer komma till stor hjälp när jag utvecklar mina drömmar är Företagarna som jag tänkt prata om idag!

Företagarna är en organisation som främjar företag och föreningars intressen för att kunna ge alla företagare förutsättningarna att kunna nå sina mål och lyfta verksamheten. I dagsläget företräder de över 60.000 företag och 240 föreningar. De erbjuder praktiskt hjälp, nätverk, en massa kunskap och driver politiska opinionsfrågor för att förbättra företagsklimatet i Sverige.  

Genom att vara medlem hos Företagarna får du en massa förmåner så som bland annat Kostnadsfri juridisk rådgivning, tillgång till krisjour, ta del av mallar & blanketter, försäkring, hjälp med ekonomi, erbjudanden, utbildning och företagarnas förmånsapp men även mycket mycket mer.  

De har även en podcast, tidning, app, näteverksträffar och en programserie skapad för småföretagare där du kan lära dig en massa om företagande. 

Hos Företagarna hittar du också mycket mycket hjälpsam information som hjälper dig att både komma igång med ditt företag och driva det framåt. 

Något jag kommer ha stor nytta av är deras rådgivning som är helt gratis som medlem! Där får man hjälpsamma råd av erfarna jurister, rådgivning är även en av deras populäraste förmåner. 

Det är mycket att lära med företag och genom att vara medlem hos företagarna kommer jag kunna få den hjälp jag behöver till att starta och driva mitt företag. Som nystartad får man även rabatt på sitt medlemskap! 

Kan varmt rekommendera alla som har företag, tänkt starta eller nyligen startat företag att kolla in hos Företagarna och bli medlem, det kommer helt klart gynna både dig och ditt företag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: