Vardag

Trögstartad Städning & växtköp

Hej finaste ni!

Lördag idag & jag har verkligen en hel del att fixa med, Känner mig något bättre idag så behöver ta tag i både städning & tvätt.

Har verkligen så svårt att sätta igång med saker pga min adhd & brukar ofta bli på kvällen jag börjar, var iallafall iväg och köpte en energidryck så hoppas den ger mig en liten push till att orka. 

Igår var jag faktiskt iväg & köpte en monsterea! Jag har verkligen inte gröna fingrar och lyckas aldrig få växter att överleva men efter att ha hört att den är lättskött så bestämde jag mig ändå för att testa. Har ju faktiskt gått bra med elefantörat jag köpte för drygt en månad sedan, den lever än även om den tappat några blad! Ska ta & fota monsterna imorgon eller under början av veckan.

Hittade också ett så gulligt hårband när jag var på Ica! Behövde ett för att kunna få bort mitt hår när jag tvättar ansiktet och sminkar mig, tyckte verkligen detta var så sött.

Skulle verkligen behöva ta mig in till stan någon dag här också för att köpa nya mjukisbyxor, mina har nämligen tyvärr gått sönder! Alternativ att jag beställer men tycker de är lite svårt med passformen.

Kanske inte gjort för en 23 åring haha men jag tyckte var urgulligt!

Såg att det blivit något missförstånd med inlägget igår, jag har alltså inte klippt håret kort utan det var 2 år sedan jag gjorde det. Jag tycker verkligen kort hår är så fint & har haft det flera gånger men det är tyvärr inte något jag själv trivs med även om jag önskar att jag gjorde det. 

Nu tänkte jag iallafall försöka sätta igång med städningen! Hoppas ni får en superfin Lördag❤️

2 kommentarer

  • Lexochlogan

    Hoppas du kom igång med städningen. Det är ju så härligt när det väl är gjort. Storstädat en del här hemma med, men måste fortsätta i morgon med, så det blir julstökar och fint. Inte heller gröna fingrar men försöker ha en del växer ändå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: