Vardag

Tisdag – Behandling, Ångest & Haul

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er! Mår väl sådär idag, är så trött också & ont i kroppen. Brukar alltid må så dåligt av pms, får alltid så mycket ångest och blir nedstämd.

Bloggorken är väll också sådär just nu, blir ju så påverkat av hur jag mår. Men hoppas på att snart vara tillbaka som vanligt igen❤️

Måste också tacka er, du som läser detta just nu. Tack för att du kikar in här även om bloggen inte är på topp, Det gör mig så otroligt glad! Är så tacksam över alla fina kommentarer & er pepp, ni är verkligen helt fantastiska och jag kan inte säga det nog många gånger❤️

Behandlingen

Igår bokade vi iallafall tid för behandlingen hos Ribelle, det blir redan nästan Onsdag & jag är så taggad!
Kommer först sätta oss och prata om vilket resultat jag vill ha, vad jag vill göra och fota lite före bilder. De kommer filma  och sen ta efter bilder, Hela behandlingen kommer ni kunna följa på deras Instagram men kommer självklart uppdatera här också, ni hittar deras Instagram här❤️

Känns så kul att ha vunnit något jag velat göra i så många år!

Vi är alla självklart vackra både med och utan men detta är något jag vill göra för min skull, för att unna mig något efter min långa jobbiga period. Så jag vill inte uppmana till något, tycker alla ska göra det dom själv känner att de vill. 

Liten Haul

Jag känner mig tyvärr inte i skick för att göra en video-Haul som jag ju egentligen tänkt från början så det får helt enkelt bli en vanlig Haul nu, hoppas det är okej för er❤️
 Men lovar att det kommer en try on Haul framöver! 

Brukar faktiskt sällan shoppa något men behöver verkligen nya kläder så passade på lite under black week. Det jag köpte på lager 157 gick på lite över 100kr, jackan & tröjan var en present & sminket hade jag presentkort på.

Ber om ursäkt för det dåliga bilderna! Ett mål jag har med bloggen till 2020 är verkligen att satsa på så mycket bättre bilder & köpa ett stativ.

Vill ni läsa en recension av produkterna? Har testat allt förutom Sensai tidigare men skulle ju kunna recensera allt om ni vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: