Beauty

Testar Diors foundation

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er💜 Med mig är det okej, känner mig dock supertrött idag & stressad då jag har en del att fixa vilket för mig leder till ångest. Hade iallafall en mysig dag tillsammans med mamma igår, hon var här och vi gjorde väll egentligen ingenting speciellt utan satt och pratade, myste med kattungarna och tog en promenad.

Idag blir ju förresten bebisarna 3 veckor gamla, kan inte förstå hur snabbt tiden gått! De har i veckan fått flytta ut till vardagsrummet i underdelen av en kaninbur (är alltså bara själva lådan så inget galler eller så) vilket både kattungarna och Kiara trivs så bra med! 

I mitt tidigare inlägg så sa jag ju att vi gett dom namn men vi har faktiskt ångrat oss. Känner att namnen inte känns rätt så letar vidare efter namn som faktiskt passar dom och deras personligheter, den enda som nu är döpt är Nala men hoppas på att kunna döpa de andra också så fort som möjligt. 

Är så kul att de nu börjar bli så mysiga, så fort jag sätter mig bredvid dom så börjar de pipa och vill upp i famnen, små bebisarna❤️ 

Tänkte säga det också att jag troligtvis snart kommer gå tillbaka till Nouw & hoppas ni fortsätter kikar in! Kommer som alltid vara Yela.se så den enda egentliga skillnaden blir layouten, ni kommer alltså kunna gå in på bloggen som vanligt. Anledningen till det troliga bytet är att jag tyvärr inte har orken att blogga varje dag & vara aktiv på sociala medier så känner att det är lite onödigt just nu för mig att betala för webbhotell. Har dock inte helt bestämt mig än men ville att ni skulle veta varför det eventuellt kommer ändras.

Dior backstage foundation

Igår hade min mamma varit en tur på stan innan hon kom hit och jag bad henne köpa med en foundation till mig då Kicks hade rea men jag inte hade möjligheten att åka dit. Bestämde mig iallafall för Dior backstage som jag velat testa länge nu och har idag också gjort det och tänkte dela med mig av mina tankar.

Applicering

Innan jag applicerade foundation så återfuktade jag huden noggrant med Clarins hydra essential silky cream & Nuxe dry oil vilket jag fått från Glossybox och är så nöjd med! Lät det sjunka in i huden och använde sedan Benefits porefessional primer, sedan var det dags att testa foundationen.

Applicerade den med hjälp av en foundationborste och första lagret gav en naturlig finish men den är byggbar så jag bestämde mig för att testa att bygga upp mer täckning vilket funkade superbra. Formulan känns bra och lätt och den är väldigt lätt att blenda ut till skillnad från lite tjockare foundations. Avslutade genom att Blenda och jämna ut med en beautyblender för att sedan köra min vanliga sminkrutin.

Mitt betyg

Jag måste säga att jag är så nöjd med Diors backstage foundation! Min hudtyp är torr och jag har ofta problem med att foundations creasar sig och lägger sig fult vid näsan, mellan ögonbrynen och vid munnen men det problemet fanns inte där med denna foundation utan den la sig jämnt och fint i hela ansiktet.

Diors backstage foundation får helt klart toppbetyg och jag kan verkligen rekommendera att ni spanar in den om ni är på jakt efter en ny foundation. Går också superbra att gå till exempelvis Kicks och be om ett prov för att kunna testa innan man köper. 

Resultatet! Jag har den i färgen 1,5 Neutral men finns massa olika färger att välja mellan. Jag har en neutral Hudton vilket N står för men de har både varmare (W – åt det gula hållet) och kalla (C – åt det rosa hållet)

En fråga till dig

Tänkte avsluta inlägget med att fråga er en sak angående innehållet här på bloggen. Ni som följt med ett tag vet kanske att jag är stylist & att jag läst 2,5 år inom makeup, hår, naglar och stil. Tycker det är så kul med sånt även om det blivit mindre av det här  på bloggen det senaste året, tänkte därför börja skriva mer inlägg om det men skulle så gärna vilja höra era åsikter.

Vad skulle du vilja läsa mer av inom skönhet? Skulle vara så tacksam om ni ville dela med er av vad ni tänker💜

Önskar er en fortsatt fin Söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: