Beauty

Stor haul skönhet & smink

Hej fina ni, hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra förutom att jag är så trött, blir verkligen en lugn dag idag. Var igår på Ribelle för att göra läpparna som gått ner och även om jag är öm och svullen idag är jag så nöjd! La 0,5 istället för 1ml för att få lite volym och wow så fint det blev, de är verkligen helt otroligt duktiga! 

Har annars inte hänt så mycket i veckan förutom att Safiah flyttat till sitt nya hem vilket ger mig mixade känslor.
Saknar henne en massa men är så glad att vi hittat ett så bra hem till henne ute på landet där hon kommer få en massa kärlek och uppmärksamhet. Känns dock riktigt tomt då man vant sig att ha en liten kattunge springandes runt sig hela tiden haha men Kiara är ju dräktig och väntar små bebisar snart. 

Imorse vaknade jag av att mitt paket från cocopanda kommit och jag tänkte att jag skulle ta och visa vad det innehöll men också visa vad annat jag köpt inom skönhet och smink. Skulle ni vilja läsa en recension längre fram när jag hunnit testa sakerna en period? 

Cetaphil Facial Cleanser, Aco self taning face cream, Wella Luxe oil, Lumene Valo glow boost, Lumene Lähde, Burt bees lipbalm, RefectoCil färg & oxidant 

Hudvård/Skönhet

Jag kan ärligt säga att jag nog aldrig Tyvärr riktigt brytt mig speciellt mycket om min hud fram tills en kur i vintras, var väldigt torr och utan glow i huden så körde på en vecka med sheetmasks och krämer vilket kändes så bra och gjorde min hud mycket bättre. Har nu äntligen investerat i lite hudvård som jag ser så fram emot att få använda!

Färgen och oxidanten från Refectocil är faktiskt något vi använde när jag gick i skolan och de är så bra! Har i princip osynliga ögonbryn & fransar så jag försöker att hålla dom färgade och har gjort så sedan många år tillbaka. Är något trixigt att fixa med hemma men när man väl kommit in i det är det superlätt och så smidigt.

Real Tech Complexion Blender Brush, Telescopic mascara, The Balm Time Balm primer, NYX Epic ink liner, Milani lipliner i färgen All Natural, Makeup Revolution Soph X Nude lipstick i färgen Syrup

Makeup

Har länge velat köpa en foundationborste då jag egentligen föredrar det framför Beautyblender men har inte riktigt hittat någon jag fastnat för. Blev därför superglad när jag hittade denna som inte bara fått jättebra betyg utan också hade ett väldigt bra pris!

Köpte även en läppenna och ett läppstift , hunnit testa läppstiftet osminkad idag och det är så krämigt och fint men vet inte riktigt hur jag känner kring färgen än men ska testa när jag sminkat mig för att få en bättre uppfattning.

Hunnit känna och klämma lite på borsten och är än så länge väldigt positiv till den, ska bli kul att testa hur den är att applicera foundation med!

Nu tänkte jag ta och slappa lite för att sedan städa samt färga ögonbryn, fransar och hår om jag orkar. Vad ska ni hitta på idag?
Önskar er en riktigt fin helg❤️

2 kommentarer

    • Yela

      Vi skulle aldrig låta henne gå ut och para sig bara sådär. Det sker under uppsikt och med veterinärkoller innan ☺️ Skulle aldrig våga eller vilja riskera att bara släppa ut henne under löp då det skulle kunna leda till att hon exempelvis parar sig med en hane som bär på defekter eller sjukdomar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: