Katterna,  Vardag

Skogspromenad

Hej kära ni!

Hoppas ni hittills fått en fin helg! Har mest tagit de lugnt i helgen, umgåtts med min man, kollat filmer & bara varit. Så skönt med lugna dagar och så nödvändigt.

I Fredags hann vi med en liten kvällspromenad med katterna & igår var vi ute en längre tur i de fina vädret. Verkligen älskar att vi bor så nära till skogen!

Chanel! Drygt 1 max 2 veckor kvar till hon föder

Får ofta så många kommentarer av folk som ser oss med katterna. De promenerar ju alltid med oss vilket de gjort sedan de var små. Brukar alltid följa med oss upp till affären också, följer till bussen och även om vi är borta ett tag sitter de kvar där och väntar. Hänt någon gång att de åskat & spöregnat men de sitter ändå alltid kvar och väntar, sötnosarna!

Kiara som är väldigt koncentrerad haha

Jag älskar att vara ute i skogen & promenera. Är så himla skönt & speciellt i de fina vädret. Självklart lekte vi lite också, kastar kottar som Milan älskar & fick så härliga bilder på honom haha.

Kan knappt förstå att han för över en månad sen blev ett år! Han är ju född hos oss den 10 Juli 2018 & Kiara är mamma. Han har alltså varit här hela livet & då jag inte pluggar/jobbar har jag alltid varit hemma med honom.

Han är verkligen världens goaste lilla kille!

Cirkus Milan

14 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: