Blogg

Saknar jag Nouw? Frågestund Del 1

Jag undrar vad du helst vill jobba med?

Drömmer om att jobba med homestyling, alltså med inredning. Men har också ett stort intresse av att jobba med människor.

Är du född muslim eller har du konverterat, i så fall när?

Nej jag är född inom kristendomen. Jag konverterade till Islam (Shia) för 4 år sedan och det är det bästa jag gjort, är så tacksam över min fina religion❤️ 

Du är ju muslim så du firar inte jul, men brukar ni ändå julpynta i din familj av tradition tänker jag? Jag tänker om ni har ljusstake och liknade

Julpynta gör jag inte men brukar fixa det mysigt inför vintern med ljusslingor & ljus, älskar att ha det mysigt hemma i vintermörket!

Pratar du något annat språk än svenska? 

Utöver Engelska så håller på att lära mig Arabiska! Kan grundläggande men målet är att kunna tala flytande. 

Hur brukar du fira jul?

Tar det som en dag att umgås med familjen, vi brukar träffas, äta och bara ha det mysigt. 

Vilket land är din man ifrån? 

Min man är Irakier

Hur länge har du och din man varit tillsammans? 

I snart 4 år

Hur länge har ni varit gifta?

Cirka 3,5 år. Vi gifte oss framför Gud ganska direkt, allt kändes och känns bara så rätt!

Vad tycker du är roligast att läsa om på en blogg?

Väldigt blandat! Älskar inlägg med tips & listor men även personligt. 

Dina bästa vs sämsta egenskaper? 

Bästa är att jag har ett stort hjärta & sämsta att jag är så känslig.

Hur många är ni i din familj?

Jag bor tillsammans med min man & han och katterna är ju min familj men så har jag min älskade mamma, pappa, bror, låtsassyskon och låtsas mamma & pappa. Står väldigt nära min familj❤️

Vad skulle vi göra om jag kom och hälsade på?

Kolla i inredningsbutiker & ta en fika vore så trevligt!

Hur många katter har ni, en? Jag missar alltid haha.

Vi har 3 katter, Milan, Chanel och Kiara 🙂

Kiara, Milan, Chanel

Saknar du Nouw?

Jag trodde jag skulle sakna det mer men det enda jag saknar är faktiskt communityt, måste säga att jag trivs mycket bättre med eget webbhotell. Tycker det är tråkigt att en del bara följer bloggen om den är på Nouw.

Hur länge har du bloggat?

Jag startade bloggen i November 2017 så 2 år nu.

Har du haft något uppehåll med bloggen eller har du haft glöden och kunnat skriva regelbundet?

Har haft ett längre uppehåll på säkert ett halvår och sen några mindre uppehåll. 

Du har så fint alltid har du gått kurs i inredning?

Gulliga du, tusen tack! Nej det har jag inte men skulle gärna göra. Har lärt mig genom att läsa på och testa mig fram. 

2017 vs 2019

15 kommentarer

 • Pärla

  Får man fråga. Ser på tiderna att de matchar du måste självklart inte svara men var det din man som öppnade upp med islam för dig? Menar inte att de skulle vara dåligt alltså utan undrar bara om det var på den vägen du fick upp ögonen för det ❤️
  Fattar att du saknar communityn på Nouw, det är de jag älskar mest!
  Kul att få se alla katterna.

 • Therese Carlsson

  Vad kul att få lära känna dig lite mer är själv gift med en muslim och han pratar med arabiska haha men jag kan bara vissa ord men mest dom fula orden haha 14 åringen förstår när hans pappa pratar arabiska och 5 åringen håller på att läras sig svenska, arabiska och engelska vet inte riktigt varför han lär sig engelska men han gör det i alla fall ..
  Ni två är fina tillsammans

 • Elin

  Roligt med några frågor & svar 🙂 Du skulle verkligen passa som att jobba med inredning & liknande. Jag är också känslig av mig, tycker det är jättejobbigt faktiskt.

 • Amanda

  Vad roligt att svaren på frågestunden har kommit nu har verkligen sett fram emot det skulle jättegärna vilja ses på en fika. Vore jättekul❤️

 • Annica

  En fråga jag kom på nu… Hur tog dina föräldrar din konvertering till Islam? Jag är ju själv kristen, pingstvän och funderar på hur jag skulle reagera om någon av mina barn kom och ville berätta att de konverterat.. Självklart skulle jag ju vara glad för deras skull, att de hittat någonting som de brinner för och känner är rätt för dem. Men samtidigt… Ja, en liten itudelad känsla tror jag.. 🙂

 • Karolineee

  Men åh så roligt med svaren på din frågestund. Synd att du inte saknar nouw för jag saknar dig där men det är kul att se hur du drar dig framåt på egen hand. Du är ju så kreativ och duktig på det du gör ”<3 Kram

 • Hannas krypin

  Vad roligt att läsa svaren från din frågestund. Tror inte jag sett din man på bild förut, kul att ni så snabbt gifte er och att det kändes så rätt så snabbt. Ibland bara vet man. Håller med om att det är roligt med tips och listor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: