Uncategorized

Personliga julklappar

I samarbete med Getpersonal

Hej fina ni!

Redan 2 December nu, visst är det otroligt hur snabbt tiden gått? November tyckte jag dock som vanligt var väldigt seg, var så mörkt, regnigt och tråkigt men December brukar alltid gå så mycket snabbare. Äntligen har snön fallit också & det har blivit mycket ljusare, tycker verkligen snö är så otroligt fint!

I December är det oftast dags för att köpa julklappar!
Jag brukar alltid stressköpa men i år tänkte jag vara ute i god tid, har egentligen inte så mycket att köpa då vi är en liten familj. Jag tycker det är lätt att hitta present till min mamma & låtsasmamma men betydligt svårare till min man, pappa, bror & låtsaspappa. Men har i dagens inlägg tänkt tipsa om personliga julklappar som passar till honom!

Jag tycker det är så mycket roligare att ge bort något som är personligt & har i år tänkt beställa med gravyr, något jag tidigare gjort och det har blivit uppskattat. 

Har lite idéer på gravyr men till min man tänker något som typ ”Ana bahebek” (jag älskar dig), eller något vardagligt vi brukar kalla varandra som ”Hayati” (mitt liv) eller ”Gaelbi” (mitt hjärta) Jag är helt säker på att han skulle uppskatta det så mycket!

Man kan ju också skriva peppande ord och citat, något personligt mellan er, kanske era datum? Det är bara fantasin som sätter gränser! 

Hos Getpersonal hittar du en massa fina och personliga julklappar!
Uppskattar verkligen också att de har fri frakt och en sån snabb leverans, brukar ju ofta ta tid när man beställer graverat men Getpersonal har en leveranstid på bara 1-2 dagar i hela Sverige förutom norr om Boden! De har också samlat en massa bra julklappstips, här hittar du dom 10 bästa  julklapparna till honom.

Kan varmt rekommendera att kika in hos Getpersonal för att köpa fina & personliga julklappar!

//Armband//Klockbox//Glas//Dosa//Neccesär//Skoputslåda//

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: