Beauty

Ny hudvård

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt ärligt inte speciellt bra.
Känner mig väldigt nere, ångesten har ett stadigt grepp och är även extremt trött, tänkte därför passa på att blogga för att skifta fokus till något annat.

Mer mixade inlägg

Idag tänkte jag ta och prata lite om hudvård då det är något jag nyligen funnit intresse i! Som några av er vet så började jag med att skriva om i princip bara skönhet på bloggen vid starten för att sedan gå över mer och mer till inredning men känner att jag faktiskt vill börja mixa det mer och inte bara skriva om inredning längre så därav kommer det framöver både komma inlägg om inredning och om skönhet (makeup, hudvård, kläder och allt som hör till)

Hudvård

Jag har nog aldrig faktiskt tagit hand om min hud, som yngre sov jag ofta med smink och smörjde jag in ansiktet gjorde jag det med en bodylotion. De senaste åren har jag dock varit noga med att alltid ta bort ansiktet inför natten men istället för produkter anpassade till just ansiktet har jag bara använt Niveas kräm.

I November/början av december förra året kände jag hur torr min hud blivit och den var helt utan lyster och såg så tråkig ut. Bestämde mig därför för att köra en vecka med sheetmasks och produkter anpassade till ansiktet och märkte direkt skillnad. Men den största skillnaden har faktiskt kommit nu!

Har använt Cetaphil rengöring, Symbiosis serum samt Lumenes ansiktskräm och glow droppar i snart en vecka och jag måste säga att det ändå redan blivit en stor skillnad! Min hud har blivit lenare, har inte problem med torrhet och har äntligen fått glow! Är glad att jag äntligen tagit tag i min hudvård och antar att resultatet kommer synas mer framöver när jag hunnit använda produkterna längre men tycker ändå det blivit en stor skillnad från hur min hud såg ut tidigare.

Min Hudvårdsrutin:

• Cetaphil Facial cleanser – Varje kväll, då och då på morgonen också

• Symboisis serum – Varje kväll

• Lumene valo glow boost – Varje morgon & kväll
• Lumene Lähde – Varje morgon & kväll

Hittar tyvärr ingen bild på hur min hud såg ut innan men här är iallafall 2 efter bilder, båda är helt utan smink.

Sover verkligen inte alls bra därav de mörka ringarna under ögonen, ärren jag har i ansiktet är från när jag som barn hade vattenkoppor,

Vill förtydliga att detta absolut inte är något sponsrat inlägg eller så utan vill bara tipsa om vad som funkat för mig och vad jag tycker är bra hudvård då jag själv försökt läsa mig till en hel del innan jag beställde produkter.

Har nog inte publicerat någon bild där jag inte har smink på mig så måste säga att det känns lite läskigt att nu för första gången göra det men jag känner mig något mer självsäker utan smink nu även om jag fortfarande en lång väg kvar till att helt känna mig säker i mig själv.

Jag hoppas allt är fint med er & att ni hittills fått en bra vecka❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: