Beauty

New York Haul

Hej finaste läsarna!
Min mamma är nyligen hemkommen från en USA resa och hon köpte med en hel del saker till mig som jag tänkte visa upp & prata om idag! Tyvärr har jag inte hunnit fotografera kläderna så det får komma i ett enskilt inlägg.

Tarte Shape Tape
Du hittar den HÄR
Tartes Shape tape concealer har ryktet som världens bästa concealer så självklart var jag tvungen att köpa och se om den faktiskt är så bra och vet ni vad? Det är den! Shape tape är en fulltäckande concealer som inte creasar sig alls under ögonen och bara funkar så bra!

VOLUME DE CHANEL 
Du hittar den HÄR
Jag har verkligen provat många mascaror och hittade äntligen min favorit under Londonresan i April, Chanels volymmascara är helt sjukt bra! Den ger både volym, längd och separerar fransarna och jag har fått frågan många gånger om jag har lösögonfransar när jag använt Chanels mascara.

REVOLUTION LIQUID HIGLIGHTER
Du hittar den HÄR
Liquid higlighter är något jag varit väldigt sugen på att testa men även lite rädd för då jag inte gillar allt för mycket skimmer men Revolutions liquid higlighter i färgen Champange är så fin! Den blir inte allt för skimmrig utan lägger sig otroligt fint på huden och den är helt klart min nya favorit

Physicians Butter Bronzer
Du hittar den HÄR
Detta puder hittade jag på flertalet kända Youtubers kanaler och efter allt jag hört var jag tvungen att testa! Till skillnad från min gamla bronzer går denna inte alls åt det orange hållet utan är kallare och är väldigt lätt att jobba upp. Skillnaden i slutresultatet mellan denna och min gamla är verkligen märkbar och denna är tusen gånger bättre än The balms Betty-Lou manizer.

Wet N Wild Photo Focus
Du hittar den HÄR
Egentligen var det foundationen jag var ute efter men glömde lägga till den detaljen så det slutade i en concealer istället men jag är ändå så nöjd! Photo focus concealer från Wet n Wild är en budgetconcealer jag knappt hunnit testa än men på det lilla jag provat så verkar den helt okej och i mitt tycke bättre än flera budget-concealers.

Morphe Palett 350 
Lyckan var stor när jag slog upp Morphes palett och såg alla de vackra skuggorna, den kändes riktigt lyxig och om jag inte visste skulle jag aldrig tro att den kostade 25 dollar! Skuggorna är högpigmenterade, lätta att jobba med och innehåller de perfekta färgerna för både bas och fest sminkning.

Makeupforever Avsminknings-servetter
Med hjälp av Makeupforevers avsminknings-servetter får du verkligen bort sminket på nolltid och det jag älskar är att jag kan sitta kvar i soffan och ta bort sminket på lata dagar, hur bra?

Klockor
Mamma visste om att jag behövde en ny klocka och kom hem med dessa två snygga klockor! Jag bara älskar hur glittriga, stilrena och fina de är, helt i min stil!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: