Månadens Lista

Månadens Lista – Oktober

Hej kära ni!

Nu har hela Oktober redan gått & idag gick vi in i en ny månad vilket betyder att det är dags för en Månadslista.

Ni får gärna kopiera listan till eran blogg men tagga mig så jag kan läsa era svar

Månadens Bästa vs. Sämsta

Bästa är att jag äntligen har en ny dator! Sämsta är att min trötthet & orkeslöshet vägrar ge med sig. 

Månadens Köp

Får nog säga golvlampan, verkligen älskar den & har velat ha en lejonlampa så länge.

Inser att jag verkligen måste ta nya bilder hemma

Månadens Färg

Beige!

Månadens Inlägg

Det mest lästa inredningsinlägg är ”Sovrummet får en makeover” & det mest lästa övriga inlägget där jag öppnar upp mig om mitt mående är ”När orken försvinner

Månadens Bloggtankar

Även om mitt mående tyvärr går ut över bloggen känner jag att min motivation börjat komma tillbaka efter flytten till webbhotell. Har så mycket tankar & idéer jag längtar efter att förverkliga på bloggen! 

Månadens Wanties

En matta! Tyvärr var mattan vi har antingen ett måndagsexemplar eller bara i hemsk kvalité, den har gått från att vara min drömmatta till att bli helt platt och ful. Drömmer om en ny fin mysig matta & håller alla tummar för att vår gamla går att reklamera. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: