Månadens Lista

Månadens Lista – November

Hej kära ni!

Nu är November slut och det är dags för en ny månad! November har som alltid varit en tung månad för mig, så grå, tråkig, lång och mörk vilket alltid påverkar mitt mående negativt. Men månaden har också fört mig sig några riktigt bra saker som jag tar med mig.

Jag är glad över att nu kunna lämna dystra November bakom mig och gå in i December med nya krafter. Denna månad satsar jag på en bättre månad både med bloggandet och måendet.

Månadens Bästa vs. Sämsta

Bästa är att jag sista dagarna i November äntligen tagit mig in på en utbildning på distans, så glad över det! Sen måste jag ju säga vinsten också, jag vet att jag nämnt det mycket nu men jag är så chockad över att ha vunnit och skulle ljuga om jag inte sa att det var en av de bästa sakerna denna månad.
Sämsta är mitt mående & tröttheten som aldrig verkar gå över.

Månadens Köp

Nya mattan, verkligen älskar den! Så glad att det gick bra med reklamationen men då denna matta var dyrare fick vi lägga till lite pengar. Tycker verkligen mattan ger en helhet till rummet! 

Månadens Färg

Rosa, beige & mörkgrå har jag fastnat lite för extra denna månad.

Månadens Inlägg

Det mest lästa inlägget denna månad är ”Lyx vs budget” vilket är ett inlägg jag tycker är jättekul att fixa ihop! Det inlägget jag vill lyfta är Frågestunden Del 1 där jag bland annat svarar på frågor om min tro, bloggande & personliga frågor.

Månadens Bloggtankar

Jag har ju som ni vet haft en tuff månad vilket gjort att bloggandet blivit lidande, har inte alls blivit så många inlägg sol vanligt eller om den kvalité jag vill. Men jag är så oerhört glad att ni kikar in här & över era fina kommentarer❤️ Hoppas på en bättre månad nu!

Månadens Wanties

Drömmen är ju att i princip helt byta ut min garderob. Jag har mycket kläder som inte passar mig och/eller inte alls är min stil, min garderob är verkligen kaos. Vill ha en bra användbar garderob istället & är helt inne på det här med capsule wardrobe!

När jag sätter igång Projekt garderob, skulle ni då vilja följa det här?

13 kommentarer

 • Paulina

  Vädret gör ens månde inte bättre , usch så jobbigt det är alltså!
  Mattan är så grymt snygg! Skulle vilja ha en själv!
  Kul med utbildningen, det kommer gå super bra vännen ❤️

 • Pärla

  Ja november har verkligen varit tung, fy sjutton trodde aldrig det skulle ta slut.
  Så grym du är som tagit dig in, det kommer gå super. Hade också tjatat om jag vunnit de haha, jackpot liksom.
  Förstår att motivationen tryter ibland men det är okej, samma här!!
  Stickade tröjor vill jag ha massor av!!

 • Elin

  Man behöver byta ut sin garderob ibland, antingen är det för stort eller smått. Eller så har man bara tröttnat på plaggen man tyckte om en gång. Hoppas du mår bättre snart igen & att december blir en bra månad

 • Bylisa.se

  Jag tycker också att det är trist i november, gråaste månaden, men mysigt med julmånad! Blev jättefint med mattan. Tycker att mattor gör så mycket för ett rum, blir en annan värme och ombonad

 • Jessica

  Åh måste verkligen ha varit en sån lycka när du kom in, vet själv hur glad ja blivit när ja kommit in på kurser ja sökt vad är det du ska plugga? ☺️ Mattan var verkligen super snygg ju

 • Inne hos Ina

  Jag skrev listor över vilka kläder jag behöver ha i min garderob för några år sedan. Ganska skönt att veta vad man letar efter när man shoppar sedan ☺ Vita finskor står på min lista just nu ☺

 • Mina

  Det blir aldtig tjatigt att du nämner vinsten. Det positiva förtjänar att uppmärksammas och jag förstår att du är glad över vinsten. Det är alltid kul att vinna saker ❤ Hoppas du får må bättre nu och att du kan se framåt ❤ Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: