Inredning,  Inredningsartiklar

40 lyxiga detaljer till hemmet

Hej kära ni! Som ni vet älskar jag att fynda inredning & Ellos är en av favoritsidorna för det. Har spanat in så mycket jag villhöver därifrån och såg idag att de har 20% (och upp till 45% på annat) tänkte att jag kunde dela med mig av mina favoriter! Själv har jag köpstopp just nu men så fort jag har möjlighet kommer jag klicka hem lite från Ellos, är speciellt sugen på att köpa pidestalen, sänggvalen i sammet och spegelkuben men vill ju ha allt haha.

Mina Favoriter

Innehåller Affliate Länkar

Bord

//Pidestal//Spegelkub//Sidobord//Avlastningsbord//

Sovrum

//Matta//Sänggavel//Påslakan//Sammetskudde//

Taklampor

//Plafond//Spotlight//

Dekorationer

//Vas//Ljusstake//Poster//Hylla//

Solspeglar

//Guld//Silver//

Hyllor

//Guld//Silver//

Sammetstolar

//Svart//Rosa//

Sovrum

//Sammetsöverkast//Gardiner//Bänk//Kuddfodral//

Köksstolar

//Sammetsstol 2-pack//Grå//

Sovrum

//Öppen spis//Sänggavel//

Bordslampor

//Glödlampa//Golvlampa//Svart Mässing//Silver kulor//

Möbler

//Rosa//Svart//Sammetsbänk//Sidobord//

Sovrum

//Puff//Sängbord//Sängbord vägg//Matta//Grön fåtölj//

10 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: