Vardag

Lugn fredag & Unboxing

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er❤️ 
Jag har fortfarande en hemsk mensvärk så blir inget gjort här tyvärr, får alltid extremt ont, mår dåligt psykisk & klarar inte av att göra någonting förutom att ligga på soffan.

Har egentligen en hel del saker att fixa, behöver städa & tvätta samt åka ner till stan för att köpa färg till ögonbryn & fransar samt någon produkt till ansiktet.
Kommer ju filmas & fotas utan smink på Onsdag hos Ribelle och min hud är så torr nu.

Vet verkligen inte hur jag ska ta mig upp ur soffan idag men försöker samla energi & ska dricka en energidryck för att få lite koffein. Planerar att ta mig iväg till stan imorgon så hoppas verkligen på det! Livet med Adhd kan verkligen göra mig galen. 

Fick iallafall hem ett paket från Buyersclub i förrgår som jag glömt visa, beställde nämligen en Mystery box där man också fick en gratis Glossybox på köpet.

Mystery Box

Var mer produkter än vad jag trodde & tycker ändå det var användbara saker. Dock är läppstiftet inte riktigt en färg jag känner mig bekväm i då det drar så mycket åt det bruna hållet & jag har redan en likadan concealer/corrector som inte används då jag trivs med min Tarte Shape tape concealer.

Hårspray, saltvattenspray, concealer/corrector, ansiktsmask, dagkräm, läppstift, deodorant & ett nagellack.

Glossybox

Glossyboxen tyckte jag ärligt talat var ganska tråkig. Parfymen är ingen som jag skulle använda, lipbalmet känns torrt och blush serumet för färgglatt för mig. Men Borsten & higlightern måste jag säga att jag verkligen tyckte om, higlightern ser jättefin ut och har bra pigment så den är nog en framtida favorit!

Featherbrush, Parfymprov, lipbalm, blush serum, bindor & higlighter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: