Katterna,  Vardag

Lördag – Kattungarna 1 vecka

Hej fina ni!

Lördag idag och jag känner mig så trött, hade en jobbig kväll igår och har såna sömnsvårigheter. Skulle fått recept på min sömnmedicin i Fredags men kommer få vänta tills iallafall Måndag då det skulle skickas hem på posten & postnord segar.

Sitter nu & bara tar det lugnt men har en del att fixa med, tänkt både städa och tvätta så de är ju bara att sätta igång. Är så tråkigt väder här ute idag så de är ju perfekt med lite städ och tvätt! Skulle också behöva få lite fixat med bloggen så hoppas jag kan orka det ikväll samt börja med en beställning av header.

Hoppas ni hittills fått en fin helg❤️

Kiara spanar ut i regnet❤️

Kattungarna 1 Vecka

Kattungarna växer så otroligt snabbt, Idag är de redan 1 vecka gamla! De har gått upp mycket i vikt, har snart helt öppnat ögonen och börjar kravla omkring lite i boet, vid ca. 10 dagar kan de stå på alla 4 tassarna och runt 2 veckor börjar de så smått lära sig att gå.

Ser verkligen så fram emot att de växer till sig lite & får flytta ut till vardagsrummet! De har nu fått namn & vi valde att döpa dom till Leoni & Leona, men det kan snabbt ändras haha. Vi har haft kullar tidigare men Leona och Leoni är helt unika i färg från sina syskon, ska bli så spännande att se hur deras färger utvecklas också. 

Lilla Leona gnäller efter mamma❤️

30 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: