Vardag

Lite Shopping & Bilder

Hej bästa ni!

Kom hem för drygt 2 timmar sedan efter att ha varit hos Ribelle och även tagit en liten tur på stan.
Har nu fotat efter bilder för behandlingen vilket blir spännande att se sen! Pratade också om vad jag känner inför att ha gjort behandlingen och jag är ju verkligen så nöjd, kommer förhoppningvis göra läpparna igen under våren och har då blivit erbjuden tandläkarbedövning pga att jag har så låg smärttröskel vilket känns så bra! Kan verkligen rekommendera Ribelle till er som söker en bra klinik, de är verkligen fantastiska! 

När vi var klara gick jag förbi H&M för att köpa nya mjukisbyxor men hittade en del annat fint också, fick presentkort i julklapp så blev perfekt att lösa in det och har till och med lite pengar kvar. Köpte iallafall ett par supersköna mjukis med hög midja, underkläder och ett linne, fyndade också på rean en T-shirt , hårspännen och ett nagellack. Fick verkligen mycket för pengarna! 

Kan verkligen rekommendera H&Ms basic linnen! Har ett likadant grått som jag tycker mycket om, väldigt bekväma och fina. Dessutom kostar dom bara 40kr!
Även mjukisarna kan jag rekommendera! Väldigt bekväma & fina med hög midja vilket jag älskar, finns dock tyvärr inga fickor. 99kr kostar dom! Toppen köpte jag för 50kr.

Resten av kvällen blir väldigt lugn! Gick upp tidigt idag & kom i säng för sent då Safiah bestämde sig för att busa och ha sönder laddaren till min mobil, fick därför fixa en tillfällig lösning med tejp men har idag varit och köpt ny laddare.

Det är tur att hon är så söt haha för hon har både förstört hörlurar, laddare och en dyr spegel nu. Sen är hon ju världens busigaste också och tar chansen att springa ut till grannen om man inte är snabb nog att fånga henne när man öppnar dörren. Riktig Bustjej! 

Har fått 2 frågor jag tänkte svara på i nästa inlägg, är det någon ni undrar över är det bara att kommentera så tar jag upp och svarar på det också❤️

Lilla Safiah, ska alltid vara med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: