Vardag

Jag är tillbaka! Min fillers behandling

Hej finaste ni!

Ni kanske har märkt att jag varit borta från bloggen nu ett tag & det beror på att jag kände att jag behövde ett litet uppehåll. Inspirationen till bloggen existerade inte & kände att jag bara bloggade för att blogga vilket inte är mitt syfte, jag vill blogga för att det är kul! Har inte heller mått så bra den senaste tiden & har tyvärr fortfarande inte fått energin tillbaka.

Måste säga att det kändes skönt att inte skriva på några dagar & känns som jag återhämtat mig något. Känner att jag nu fått blogglusten tillbaka & känner mig taggad till att ta upp bloggandet igen! Har ju dessutom saknat er, verkligen älskar det fina bloggcommunityt!
Kommer dock inte pressa mig själv utan ta bloggandet som det kommer.

Vad har hänt sen jag senast bloggade?

Faktiskt inte speciellt mycket, har för det mesta bara slappat & umgåtts med min man.

Fick idag hem ett par byxor jag beställt av en tjej & är så nöjd med dom, verkligen jättefina & bekväma! Imorgon ska jag iväg för att göra en ny synundersökning & beställa nya glasögon då de jag har nu är väldigt gamla.

Igår var jag äntligen iväg till Ribelle för att göra behandlingen jag vunnit! Var så himla nervös innan men är verkligen så otroligt nöjd över resultatet, ska ta och berätta lite om mitt besök där. 

Nya byxorna! Ni kan ignorera min hemmamys tröja haha, orkade inte byta. Tänker att det kommer bli väldigt snyggt att matcha med en vit topp & guldiga smycken!

Vinsten

Min mamma följde med mig vilket jag är så tacksam över. Blev inkallad till läkaren och vi satt och pratade om vad för resultat jag ville ha och allt jag behövde veta, märktes verkligen hur otroligt kunnig hon är! Tog en del före bilder och spelade in en video till Instagram för att presentera att jag vunnit sen var det dags för själva behandlingen. Berättade att jag var så nervös och läkaren var verkligen helt fantastiskt och lugnade mig en massa! 

Jag har så låg smärttröskel samt är lite spruträdd & trots att jag var väldigt bedövad och det är bedövning i sprutan gjorde vissa stick vääldigt ont medan vissa stick inte ens kändes. Efteråt var jag självklart väldigt svullen men det har gått ner mycket idag.

Är verkligen så otroligt nöjd över resultatet  & vill absolut göra om det när det försvunnit! Hållbarheten är väldigt olika så vi får se hur länge det håller för mig. Kommer då helt klart gå tillbaka till Ribelle då Iman är så otroligt duktig, kunnig och man blir så himla bra behandlad. 

Före/Efter, efter bilden är dock från igår så de är svullna där.
Före/Efter, efter bilden är fotad alldeles precis & läpparna är inte läkta än.
Före/Efter, efter bilden tog jag för 5 minuter sedan så här ser man hur svullnaden gått ner från igår

Har tyvärr ingen bra före bilder förens jag får dom som fotats. Så den bilden som är till vänster ovan har jag sminkat mig mycket & målat läpparna större än de var samt att jag alltid putade med läpparna haha. På efter bilden har jag bara tunn foundation, mascara & Ögonbryn och gör ingen pose utan är helt avslappnad i ansiktet.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: