Uncategorized

Ge nytt liv till ditt trägolv

I samarbete med AJ Floor Solutions

Hej kära ni!

Nu är det äntligen December och jag måste säga att jag är så glad över att äntligen få lägga november bakom mig! Denna november har verkligen varit lång, mörk och trist. December känns så mycket mysigare, även december morgnar gillar jag även om jag egentligen inte är en morgonperson. Tycker det är så mysigt att gå upp när det är mörkt, sätta på sig en varm morgonrock, tofflor & krypa ned i soffan med en stor kopp te medans snön ligger utanför fönstret. Hur mysigt?

Idag tänkte jag prata lite om golv! Det är ju verkligen något som gör hemmet, byggnaden eller ja helt enkelt alla typer av miljöer.

I vår förra lägenhet hade vi väldigt tråkigt golv som både var gammalt och slitet men i nya har vi nylagd ekparkett som vi älskar. Vi trivs verkligen i nya lägenheten men i framtiden är drömmen att köpa hus utanför stan där vi får renovera om till exakt så vi vill ha det! Det är en bra bit fram i framtiden men jag har faktiskt redan klurat ut just golvbiten, jag vill nämligen ha trägolv. 

Hoppas faktiskt på att det i framtida hus ligger kvar något vackert trägolv som vi kan rusta upp! Har sett många göra så med så fina resultat. Jag är ju också väldigt sugen på att i framtiden starta eget med inredningsverksamhet med både butik och stylingtjänster och där vill jag också ha just trägolv.

Alla golv behöver ju underhållas & med hjälp av slipning kan trägolvet få ett nytt fint utseende & ett helt nytt liv. Ett företag som är experter på slipade trägolv är AJ Floor Solutions! De slipar trädäck, plankgolv och parkett.

AJ floorsolutions startades 1991 och de har inom en kort tid blivit en pålitlig aktör! De är väldigt flexibla & skapar långsiktiga lösningar för sina kunder. De sätter sig verkligen in i problemet med målet att skapa ett mångårigt förtroende. Förutom träslipning kan de också hjälpa dig med massagolv, polerade betonggolv, pandomo designbetong, vägbeläggningar, tankbeläggningar, IMO-godkända beläggningar och HTC superfloor. En av alla deras specialiteter är också jobb ombord på fartyg & oljeplattformar!

Så behöver du hjälp med slipning av ditt trägolv kan jag rekomendera att du spanar in hos just AJ Floor Solutions! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: