Beauty,  Yela Testar

Foundation Recension Sensai & Esteé Lauder

Sensai Luminous Sheer foundation

Det första jag tänker på är att designen på produkten är väldigt fin, den känns lyxig! Däremot är jag inget fan av flaskan, man måste hålla den upp och ned och klämma för att få produkt och det blir rinnigt. Men när man fått den på huden är den lätt att applicera & blir jämn och fin, upplever att det inte känns att man har foundation. Täckningen är lätt men går att bygga upp till medium. 

Det problemet jag har med i princip alla foundation är att det under dagen släpper, speciellt runt mun och näsa. Första dagen jag använde Sensai sheer upplevde jag just det men andra dagen satt den på plats och släppte inte.

Plus:

• Känns lätt & naturlig på huden 

• Går att bygga upp täckning 

Minus:

• Dålig flaska att applicera med, blir rinnigt.

• Kan släppa något under dagen 

Betyg:

Jag upplever att Sensai Sher är en bra foundation men förväntar mig mer av den då den är så dyr, en flaska kostar 525kr vilket känns aningen för dyrt för vad man får. Jag ger den 3,5 av 5 i betyg. 

Sensai Luminous sheer applicerad på morgonen & fotad på kvällen.

Estee Lauder Double wear

Även designen på Double wear tilltalar mig, den känns både stilren och lyxig. Det medföljer dock ingen pump utan det är något man måste köpa till, jag har dock inte gjort det utan använder mig istället av en spatel i metall vilket funkar toppen. 

Första gångerna upplevde jag att den var något svår applicerad men kom snabbt in i det & i dagsläget tycker jag inte alls den är svår att applicera. Jag lägger bara på några klickar och jobbar in med beautyblendern.

Double wear håller vad den lovar och ger ett fulltäckande resultat som blir väldigt snyggt och smälter in i huden, den känns inte alls kladdig eller kakig som andra fulltäckande foundations kan göra. Man kan även få ett mindre täckande resultat genom att bara lägga ett tunt lager. 

Under dagen sitter den där den ska och jag har inte alls upplevt att den släpper trots att jag haft mycket aktiviteter under dagarna. 

Plus:

• Sitter på plats hela dagen

• Dryg, en flaska räcker väldigt länge.

• Smälter in i huden 

Minus:

• Medföljer ingen pump  

• Dyr (dock tycker jag helt klart att den är värd sitt pris)

Betyg:

Double wear har länge varit min favorit då den har allt jag önskar mig i en foundation! Har testat väldigt många olika men kommer alltid tillbaka till denna. I betyg ger jag den 4,5 av 5! 

Estee Lauder Double wear applicerad på morgonen & fotad på kvällen

Både bilderna är tagna på exakt samma ställe och i exakt samma ljus och de är inte heller redigerade. På båda bilderna har jag haft foundationen på under hela dagen & rört mig en hel del.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: