Vardag

Före/Efter Bilder Städning

Hej bästa ni!

Vet ni vad jag gjort idag? Jag har köpt hårfärg! Har haft svart hår i säkert 8-9 år nu men kände att jag ville testa något nytt, jag är ju naturligt guldblond men att bli blond är för tillfället inget alternativ då det är en sådan process. Men jag har nu köpt röd svartbrun färg!  

Är lite tveksam på om det kommer fästa på mitt hår då svart är en svår hårfärg att färga över men jag har inte färgat mer än utväxten på ett bra tag nu så det skiftar mer åt brunt i längderna. Enligt vad som står på baksidan så ska det funka att färga från svart hår så jag håller tummarna! Har faktiskt aldrig haft rött hår så är riktigt spänd på resultatet. 

Före/Efter Städningen

Förutom att färga håret kommer jag inte göra så mycket idag, är fortfarande sjuk och känner mig trött så blir en lugn dag här hemma. Fick både tvättat & städat igår vilket är väldigt skönt men behöver idag vika och lägga in tvätten, skulle egentligen också behöva fixa i ordning mina garderober men orken finns inte till det.

Här nedanför hittar ni två före/efter bilder från städningen! Man glömmer lätt verkligheten när man ser stylade bilder hemifrån & det vill jag bryta lite genom att visa upp vardagen.

Har dock inte fixat köket på efter bilden så ska på duk & lite dekorationer.

Tänkte iallafall försöka skriva ihop en veckans lista ikväll, hoppas så på att vara tillbaka med bloggandet på riktigt snart igen, Jag saknar er massor!

Önskar er en superfin Söndag❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: