Vardag

Fixa hemmet

Hej fina ni!

Jag vill först tacka er för alla fina kommentarer & alla grattis-hälsningar, ni är fantastiska & det värmer så otroligt mycket att läsa❤️

Onsdag idag & ute ligger det lite snö på marken och frosten har bitit sig fast. Det är alltså en perfekt dag för att fixa i ordning hemma. 

Tänkte att jag skulle städa, tvätta och försöka fixa till det lite mysigare. Då kattungarna är så busiga har många dekorationer fått ställas undan & filtar ligger över både puffar & fåtölj.

Imorgon åker jag iväg till stan för att hjälpa mamma i hennes lägenhet, hon har precis köpt en ny soffa som verkligen är så fin!

Alla bilderna i detta inlägg är ifrån min mammas lägenhet.

Reklamera

Ska också någon dag här åka & reklamera mattan vi har i vardagsrummet. Har fått ta bort den & lagt in i förrådet i väntan på att vi åker till affären med den.

Jag verkligen älskade mattan men nu ser den inte alls ut som den gjorde när vi köpte den. Den har blekts otroligt mycket, från att vara nästan svart till att nu vara en blekt grå färg som inte alls ser fin ut, den har även tappat all sin glans. Utöver det ser den ful ut i tyget. Vi har varit försiktiga med den så är uppenbarligen något ursprungligt fel.

Bara kolla så fint mamma börjat få det i sin lägenhet❤️ Tycker det är så kul att vi har samma stil & kan hjälpas åt så mycket!

Vardagsinlägg

Förresten, jättekul att ni vill se fler vardagsinlägg. Jag vet att jag inte är så bra på det och det beror på att det inte händer så mycket i livet men jag lovar att bli bättre på vardagsuppdateringar.

Önskar er alla en fin dag!

Önska Inlägg

Ni får jättegärna fortsätta önska inlägg & ämnen ni skulle vilja se på bloggen❤️

11 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: