Vardag

Familjetid

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er & att ni som firat fått en jättefin jul❤️ Jag & min man var hemma hos mamma på julafton vilket verkligen var så mysigt! Idag har min pappa & låtsasmamma varit här, vi satt hemma och bara umgicks vilket var supermysigt. De åkte precis så resten av kvällen blir väldigt lugn då jag är så trött men imorgon tänkte jag iallafall åka till stan för att träffa min bror och mamma. 

Fick jättefina julklappar, kan visa er i ett annat inlägg! Men b.la presentkort, jättefina byxor, Schampoo & schruncies.

Har fått frågan om jag firar jul & egentligen firar ju varken jag eller min man på det sättet utan ser det som en dag att umgås med familjen, alltså inte kopplat till religion utan en dag för uppskattning och familjetid❤️ Så helt enkelt en fin tradition!

Min outfit på jul! Kan inte bestämma mig över jackan, jag är ju ganska kort och jackan stor så känner mig lite liten i den.

Ville bara kika in & uppdatera lite snabbt! Tänkte gå till affären nu för att handla kattmat & sedan sätta mig och kolla lite på rean online.

Önskar er en fortsatt fin kväll❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: