Vardag

En Uppdatering

Hej fina ni!

Är verkligen så längesen jag skrivit nu, varit borta både från Instagram och bloggen. Har både känts lite konstigt men också varit väldigt skönt. Kände innan att jag tappat en hel del motivation och idéer, hade inte planerat att vara borta utan det bara blev så då jag varit sjuk och som sagt inte heller haft motivationen. 

Har också varit nervös inför att komma igång med skolan men i Onsdags satte de igång och jag måste säga att det än så länge känns väldigt bra! Är väldigt tydligt och bra upplagt vilket verkligen hjälper mig med problem jag tidigare haft i skolan.

Fått frågan om vad jag pluggar och det är alltså mina gymnasiebetyg jag läser upp på distans, hade det tufft på gymnasiet och missade hela sista året vilket gör att jag idag håller på att ta igen det. 

Veckan

Förutom skolan har det inte hänt något denna vecka utan har bara varit hemma och tagit det lugnt. Har iallafall tagit mig tiden och fixat lite i förrådet men är fortfarande mycket kvar att göra, tanken är att fixa bättre organisering i hela hemmet samt få till det finare i förrådet. Också fått hem December boxen från Glossybox som jag tänkt prata lite om i nästa inlägg men nedanför ser ni vad den innehöll.

Skulle ni vilja läsa vad jag tyckte om produkterna när jag hunnit testa allt?

Kommer nog för tillfället inte helt gå tillbaka till bloggandet utan tar det när jag känner att jag har blogglust. Hoppas ni har förståelse till det❤️ Är i en period där jag tyvärr inte mår riktigt bra och tröttheten håller tyvärr fortfarande i sig.

Skulle tycka det vore så roligt om ni kanske har några idéer på vad ni skulle vilja läsa om? Skriv gärna det i en kommentar nedanför❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: