Psykiskt,  Vardag

En jobbig dag

Hej fina ni!

Vilken morgon det varit! I förrgår sov jag drygt 5 timmar så var jättetrött när jag la mig igår men kunde ändå inte somna förens vid 6 på morgonen. Sov i 3 timmar innan det plingade på och de kom in för att fixa värmen i lägenheten.

Visste inte alls om att de skulle komma och de var små stökigt hemma så medan de gick ut fick jag upp och städa, hatar att ha folk hemma när det är stökigt kr skäms så mycket även om det inte är något att skämmas för egentligen.

De kom iallafall tillbaka efter drygt en timme, hade då precis somnat om. Fick upp igen och de va här i drygt 20 minuter, la mig sedan för att somna om då jag var helt slut men då börjar det borras en massa. Tystnade tillslut så jag kunde somna men precis då kom de tillbaka.. Gick och satte mig med Leoni & Safiah på soffan tills de var klara och lyckades sen sova i en timme till. 

Är därför helt slut idag. Tanken om att få sova ut gick ju sådär, hoppas på att det blir bättre inatt. Blir verkligen helt förstörd om jag sover mindre än 8 timmar. 

Har ändå en hel del att fixa med hemma, tänkt sätta igång tvättmaskinen och försöka fixa lite i garderoberna för att få sålt det jag inte använder.

Förlåt

Jag vet om att bloggen inte varit så rolig att läsa det senaste och jag ber verkligen så mycket om ursäkt för det.

Mår inte bra och kan inte sova på nätterna vilket vara bidrar ännu mer till min ångest. 

Som ni säkert vet så har jag ju ADHD, social fobi, utmattning & ångest vilket påverkar mig mycket i vardagen.

Känner att jag inte är där i livet jag vill vara, får ingen hjälp och ingen inkomst. Håller iallafall på att söka in till en skola på distans så jag håller alla tummar för det. 

Jag hoppas allt är fint med er❤️

Mina små hjärtan, bästa sällskapet som finns❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: