Inredning,  Inredningsartiklar

Budgetdekorera badrummet

Hej fina ni! I dagens inlägg tänkte jag prata om inredning för badrum då de är något som varit efterfrågat. Nedanför hittar ni 5 tips på hur man på ett enkelt & billigt sätt kan förvandla badrummet till en elegant oas! Hoppas ni kommer gilla tipsen❤️

Förvaring

Det kan lätt bli väldigt rörigt i badrummet då man ofta har mycket produkter så ett tips är att införskaffa fina förvaringskorgar, hyllor eller ett badrumsskåp för att gömma undan lite produkter. Fina produkter kan dock ge en lyxig känsla till rummet genom att stå framme som dekoration.

Textilier

Genom att byta ut handdukar, badrumsmatta och duschdraperi kan du addera en helt ny exklusiv känsla till badrummet. Detta är även ett utmärkt sätt för att få in en fin accentfärg eller mönster till rummet. Utgå från huvudrätten & välj sedan en accentfärg du kan använda dig av på ex. handdukar & matta för att verkligen få rummet att se mysigt och inbjudande ut.

Växter

Att få in naturen i badrummet gör en hel del & behöver inte alls vara dyrt. Investera i några härliga växter såsom en glasvas vas med ett fång eukalyptus eller kanske en rund guld vas med lyxiga vita rosor

Dekorera

Genom att använda dig av dekorationer så knyter du ihop hela rummet och ger det en personlighet, du kan även få in accentfärgen eller metaller såsom guld och silver. Dekor du kan använda dig av kan vara ex. en tvålpump, fina förvaringskorgar eller några fina ljuslyktor.

Måla om

Att måla om badrummet är ett snabbt och billigt sätt att förnya rummet och det kan även ändra hela känslan på rummet, dessutom behöver de inte vara dyrt då målarfärg finns billigt på många affärer ex. Rusta. Vitt och grå är fina färger att använda sig av för att ge badrummet en exklusiv och fräsch touch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: