Bloggande

Bloggtips som tar dig framåt

Hej fina ni!
Bloggandet kan ibland kännas kämpigt, man känner att man står och trampar på samma plats och vill komma vidare. Men hur gör man?

Det tänkte jag prata om i dagens inlägg, bloggtips som jag använder mig av och känner är till stor användning. 

Tycker ni det är intressant så lämna gärna en kommentar så ska jag se till att de kommer upp fler inlägg om bloggande❤️

Tidsinställda Inlägg

Det händer för alla att motivationen går upp och ned, vissa dagar sprudlar man av ideér för att nästa dag inte komma på någonting överhuvudtaget. Ta vara på dagarna du känner dig motiverad och skriv ihop inlägg som du kan posta dagar du saknar motivation eller inte har tiden.

Uppdelningar

För många kan en hel lång text kännas jobbig att läsa vilket kan leda till att inlägget istället inte riktigt läses igenom eller helt hoppas över. Använder du dig istället av radbrytningar, rubriker och bilder för att dela upp texten blir det genast lättare att läsa och ökar intresset.

Regelbundenhet

Försök blogga regelbundet, det behöver inte varje dag men fokusera på iallafall någon/några dagar i veckan. Skriver du oftare är det även fler som hittar och fortsätter kika in på din blogg, gör du ofta stora uppehåll är det tyvärr lätt att bli bortglömd. Det sista är jag ett levande bevis på.

Lockande Rubriker

En rubrik är oftast det som först fångar intresset så försök att hitta en catchy rubrik som är relevant till inlägget. En bra rubrik generar till mer engagemang och intresse.

Skriv för dig

Att blogga ska vara kul, inte påtvingat eller ett jobbig måste. Skriver man för någon annan eller på andra sätt inte själv finner glädjen i det faller det oftast platt. Är du dig själv och skriver från hjärtat om det som intresserar dig lyser det igenom och känns genuint. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: