Blogg

Bloggen 2 år!

Hej fina ni!

För 2 år sedan, den 4 November 2017 bestämde jag mig efter lite tänkande att skapa min älskade blogg!

Jag har alltid gillat att skriva & fota men saknade att ha en plats att göra det på. Bloggens namn blev naturligt Jelans vilket är en sammanslagning av mina namn men även mitt smeknamn. 

Min tanke var att dela med mig av det jag tycker är kul, skönhet & inredning men även kunna skriva av mig mina tankar kring psykisk ohälsa.

Under dessa två har har jag tagit 2 längre pauser, jag skulle chansa på att jag bloggat totalt i 1 års tid. Bloggen har gått från att handla om allt & heta Yelans, till att rikta in sig på skönhet på domännamnet Beautyela.se till idag vara Yela.se & handla om inredning, skönhet och livet med psykisk ohälsa.

Bloggen har alltså tagit flera olika riktningar och det har hänt otroligt mycket under dessa två år. Jag har både utvecklats otroligt mycket inom mig själv men även inom bloggandet. 

En månad efter bloggen startades hämtade vi Kiara, då var hon 12 veckor och idag är hon lite mer än 2 år.

Är så glad att jag faktiskt valde att starta en blogg, har så mycket minnen & tankar att se tillbaka på.

Men framförallt är jag så oerhört tacksam över alla fina människor jag mött & alla er fantastiska läsare som läser, stöttar och lyssnar.

Jag visste inte då att det fanns en så fin gemenskap inom bloggvärlden & är så glad över att faktiskt vara en del av vårt fina community.

Har under årens gång fått lära känna så mycket fina människor vars bloggar är lika fantastiska.

Det är både otroligt skönt & kul att ha en plattform. Här kan jag få utlopp för min kreativitet & mina tankar men även göra det jag brinner som mest för, peppa, inspirera och finnas där för andra. Även om bloggen förändrats på många sätt så har den alltid stått kvar vid en specifik sak, den är till 110% jag. 

Har så mycket idéer och tankar att förverkliga på bloggen & jag håller alla tummar för att ni kommer gilla det.

Jag vill tacka dig, du som läser detta just nu! Tack för att du kikar in här & tack för din fina respons❤️

24 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: