Katterna

Bebisar på väg!

Hej fina ni!

Har varit väldigt hektiskt sedan igårkväll så har inte hunnit med bloggen eller ja inte haft möjlighet att ha mobilen alls.

Jag och min man var iväg för att hjälpa mamma med att flytta saker inför hennes flytt och när vi kom hem började Chanel få små värkar och ville att vi satt med henne vid boplatsen i garderoben.

Där satt vi i timmar för att lugna, klappa och prata med henne. Vid 5 tiden insåg vi att de nog inte skulle komma bebisar inatt så vi la oss för att sova på sängen & Chanel kom för att sova med oss.

Vår förra kull, Kiaras bebisar Safira & Lewisa❤️

På morgonen idag gick vi alla upp tillsammans. Följde min man till bussen då han ska jobba & när jag var hemma hade Chanel lagt sig i bolådan igen.

Där sitter vi nu. Chanel ligger i bolådan och jag bredvid, har bunkrat upp med dricka, filt att sitta på och saker som kan komma behövas under förlossning som ex. handdukar & steriliserad sax. Hon har värkar och bebisarna är nog ute om några timmar, så fantastiskt att vara med under graviditet och förlossning. SubhanAllah hur kroppen funkar❤️

Uppdaterar er när bebisarna är här, inshallah allt går bra!

Chanel förra veckan, vår underbara tjej❤️

8 kommentarer

  • Yela

   Ja visst är dom! Chanel är superduktig men vill att man sitter med henne för att klappa och lugna❤️ Viktigt att vara med också för att övervaka så allt går bra och bunkra upp med saker som kan behövas

 • Fröken Rödlök

  Åh vad spännande! Minns när min förra katt fick ungar, vi hade räknat med tre stycken. På morgonen vaknade vi av små pip och letade efter mamman som låg på en hög av kläder under vår säng och hade fått två ungar. Vi satt bredvid en stund när hon fick den tredje och vi trodde ju det var klart där men det kom en fjärde… 😉 Jag gick ifrån för att jag tänkte hon ville vara själv, när jag kom tillbaka en stund senare låg där plötsligt sex ungar =)

  • Yela

   Men va duktig ❤️ Är verkligen så spännande att snart få träffa bebisarna! Vissa katter vill vara ifred medan andra vill absolut inte man ska lämna, är så olika! Chanel har haft kull tidigare & vill alltid vi sitter med för att lugna men sköter förlossningen superbra. Kiara behöver mer hjälp, jag får då inte ens gå och dricka vatten för henne haha och behöver hjälpa med att torka och fixa. När Kiaras kull med Milan (som bor kvar med oss) föddes behövde jag också hjälpa med att klippa navelsträngar och fixa då hon inte hann med❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: