Uncategorized

Beautyhacks

Rengör en mascaraborste

Det första tipset är ett jag använder i princip varje dag och det går ut på att du tvättar en gammal mascaraborste som du inte använder för att sedan använda den till att borsta igenom fransarna och bli av med eventuella klumpar.

Läppstift som håller hela dagen

Börja med att applicera ditt favorit läppstift för att sedan ta en bit hushållspapper som du delar så det blir ett väldigt tunt papper kvar sedan lägger du pappret över munnen och pudrar över. Efter du pudrat kan du applicera ett till lager läppstift och voila, perfekta läppar hela dagen!

Markerade Ögon

Detta trick är något man lär sig att göra varje gång under en makeupkurs och det är nämligen fransmarkering. Jag brukar använda mig av en flytande eyeliner för att sedan lyfta ögonlocket och måla undertill så nära fransraden det går, detta gör att ögonen blir mer öppna och markerade. Prova och du kommer direkt se skillnaden!

Rädda din torra pomade

Alla som äger en pomade har säkert någon gång varit med om att den blivit torr innan den tagit slut, ett problem som är väldigt vanligt men även otroligt lätt att lösa. Det enda du behöver göra är att ta 1-2 droppar olja (ex. kokosolja) och sedan röra om så blir den lika krämig som den var när du köpt den.

Perfekta fransar

Många använder sig av en ögonfransböjare innan man applicerar mascaran men inte alla vet om att resultatet blir så mycket bättre genom att bara värma ögonfransböjaren några sekunder under hårfönen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: