Katterna

4 katter i hemmet

Hej fina ni!

Som ni nog märker är blogglusten inte tillbaka än vilket är så tråkigt! Är dessutom sjuk & mår inte så bra vilket självklart gör bloggen lidande.

Kände iallafall att jag ville göra en uppdatering idag!

Har varit en otroligt lugn helg där fokus legat på att bli frisk, har också helt fastnat vid spelet Hay day så jag och min man har suttit och spelat en massa. Brukade spela det för några år sen men tyvärr hade all data gått förlorad.

Igår kom Safiah hem till oss, Chanels kattunge! Hon ska bo här ett tag tills vi får tag i ett bra och fint hem till henne, Safiah har alltså flyttat hit pga allegori hos familjen hon flyttade till för en månad sedan. De tyckte att det var så jobbigt att hon flyttade vilket jag verkligen förstår, hon är så otroligt fin! 

Safiah 1 vecka gammal
Safiah & Leoni 5 veckor

Har gått jättebra att hon bor här, hon ska vara med överallt, sova med oss och vara med hela tiden. Är verkligen en otroligt social tjej! Milan och hon blev direkt vänner men både Kiara och Chanel är lite skeptiska.

Men Kiri är ju dräktig så hon är just nu lite skeptisk mot alla haha. 

Safiah idag, 18 veckor

Nu tänkte jag återgå till att vila & samla energi till att förhoppningsvis komma igång med städning, det behöver verkligen göras! Jag ska förresten ta över Instagramkontot @Inutimitthem i en vecka nu så spana gärna in där❤️

Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: