Inredning

Inredninghacks

Enkla inredningshacks som alla kan göra i hemmet! Fräscha upp, fixa till eller börja från start, i dagens inlägg delar jag med mig av 4 enkla men framförallt användbara inredningshacks.

Att skapa egna unika inredningsdetaljer är verkligen något som är så roligt! Jag har än så länge gjort några projekt men har många fler planerad. Det är en så fin känsla att göra ett DIY projekt man känner sig nöjd över & sedan stolt kan lägga till i hemmets inredning, det känns både unikt och personligt!

Så i dagens inlägg tänkte jag tipsa om just det, enkla inredningshacks man själv kan göra hemma.

Byta Knoppar

Detta är något som både går väldigt fort och är väldigt lätt men faktiskt gör en stor skillnad! Testa byt ut knopparna på dina möbler eller spraya om för att få en annan känsla. Jag gjorde de på våra Hemnes sängbord & byrå och de gör så mycket, ska ta och försöka fota vårat sängbord i veckan.

Här har personen även målat om sängbordet i en snygg grå färg som matchar med väggen, så fint!

Spegelkub

Detta är något som är aningen mer avancerat men helt klart värt att göra! Istället för att lägga över 1000kr på en Spegelkub kan man istället göra en hemma för en tredjedel av kostnaden. Använd dig av 5 speglar (LOTS från Ikea), vinkeljärn och superlim. Finns jättemånga bra beskrivning att hitta på hur man gör & de blir ju så snyggt!

Väggprydnad

Detta är faktiskt ett projekt jag & min man fixade med, det enda som behövs är grillpinnar, piperskulor, superlim, upphängning & sprayfärg (vi använde guld) Spika sedan hål runt om kulan, doppa grillpinnar i limm och tryck sedan på dom i hålen du spikat. Efteråt sprayar du den med färg, fäster upphängningen & hänger upp den på väggen. Superenkelt & supersnyggt!   

Ni kan hitta inlägget med instruktioner genom att klicka här.

Coffeetable bok

De är ju verkligen så fint att använda sig av riktigt fina böcker i inredning men de som är tråkigt är ju att de oftast är så dyra. Så varför inte göra egna? De finns flera olika sätt att göra de på men det jag själv kommer testa är där man använder sig av en bok, utskrivit av designen man vill använda, vatten, färg & penslar. Men de går lika bra att använda rester av en fin tapet eller omslagspapper. 

Industrispegel

Det är nog inte definitionen av ett enkelt hack men ett väldigt bra som jag definitivt kommer testa, nämligen en DIY industrispegel! De man behöver är lister, mdf skiva, trälimm, sprayfärg och valfritt antal LOTS speglar från Ikea.

17 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: